Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Jestli jsi četl můj profil na Kfilmu.net, tak už víš vše důležité...
Jo četl, a dost jsem se nasmál.
Hej měj se, nerad tě tu nechávám samotného, je mi jasné jak se tu budeš asi nudit. Ale zítra zase vstávačka. Mej se. Čuz
konz napsal(a):
Jo četl, a dost jsem se nasmál.
Hej měj se, nerad tě tu nechávám samotného, je mi jasné jak se tu budeš asi nudit. Ale zítra zase vstávačka. Mej se. Čuz
Ok...
Už jsem zase TADY!
kua to da praci precist vsechny ty vase kydy, abych byla trochu v obraze, nez se dostanu na net poradne chvilu :)
Pavlus napsal(a):
kua to da praci precist vsechny ty vase kydy, abych byla trochu v obraze, nez se dostanu na net poradne chvilu :)
to ho už je opravdu tolik? já myslel že se mi to jen zdá...
konz napsal(a):
to ho už je opravdu tolik? já myslel že se mi to jen zdá...
nezda...
Pavlus napsal(a):
nezda...
hmm tak to je pěkné no. Jsem zvedavej kdy se oběví Logan, Zasa tu skoro není skym kecat. krom tebe...
konz napsal(a):
hmm tak to je pěkné no. Jsem zvedavej kdy se oběví Logan, Zasa tu skoro není skym kecat. krom tebe...
vis co je nejhorsi? ze jedu na vikend za tatkou a tam nemam net... to bude zas krize... a az se vratim, tak celou nedeli vecer stravim tady :D jaaj, jsem tak rada, ze neco takovyho vzniklo :D ne ze by jako nebylo driv, ale vetsinou uz se tam vsichni diskutujici znaji, jak prispivaji dlouho, tak se mi do toho nechce lezt moc...
prozatim se loučím..jdu na trenink...
konz napsal(a):
Já už jsem tady...