Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
4. 5. 2008 / 23:15:07 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

a co když ti ty blechy uspím a ony se probudí až otevřeš krabičku a naskáčou na tebe...

Ale probudí se zrovna tehdy, když krabici otevřu... Kolik ti je? Osm?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 5. 2008 / 23:16:48 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ale probudí se zrovna tehdy, když krabici otevřu... Kolik ti je? Osm?

:D:D dobře tak budou zmražené a nebo nějak omráčené a když to otevřeš doma tak si řekneš že je to nějaká blbost a vyhodíš to do koše a pak se to po nějakém čase probere a naskáče to pak na tebe...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
4. 5. 2008 / 23:21:15 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:D:D dobře tak budou zmražené a nebo nějak omráčené a když to otevřeš doma tak si řekneš že je to nějaká blbost a vyhodíš to do koše a pak se to po nějakém čase probere a naskáče to pak na tebe...

Myslíš, že nepoznám blechu? Já dával ve škole pozor. To je jako plán prvňáčka... :-D

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
5. 5. 2008 / 00:25:33 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Myslíš, že nepoznám blechu? Já dával ve škole pozor. To je jako plán prvňáčka... :-D

myslíš, že konkrétně u tebe doma bys poznal blechu? ja myslím, že tam má mrtě příležitostí se schovat :D

dement...
Logan
5. 5. 2008 / 00:29:40 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

myslíš, že konkrétně u tebe doma bys poznal blechu? ja myslím, že tam má mrtě příležitostí se schovat :D

A jéje, další génius. Jo, přišel by mi balík s uspanýma blechama a ty by měli u mě doma se v tom spánku spoustu možností schovat...

konz
5. 5. 2008 / 16:40:53 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

aaa tak pán je nepořádnej co?:-)

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
5. 5. 2008 / 16:42:17 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

aaa tak pán je nepořádnej co?:-)

To víš, když u mě byla Pavluska, tak jsem měl trošku jiné zájmy, než uklízet... :-D

konz
5. 5. 2008 / 16:43:36 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To víš, když u mě byla Pavluska, tak jsem měl trošku jiné zájmy, než uklízet... :-D

Tak to je jasné, to jsme dva...

Logan
5. 5. 2008 / 16:48:54 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Tak to je jasné, to jsme dva...

Dva? Když u tebe byla Pavluska, tak jsi měl taky jiné zájmy než uklízet???

Pet
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
6. 5. 2008 / 18:43:00 (před 16 roky)
off

Tak co ten kačer?

Men are like parking spaces. The good ones are taken, the available ones are disabled!