Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
a co když ti ty blechy uspím a ony se probudí až otevřeš krabičku a naskáčou na tebe...
Ale probudí se zrovna tehdy, když krabici otevřu... Kolik ti je? Osm?
Logan napsal(a):
Ale probudí se zrovna tehdy, když krabici otevřu... Kolik ti je? Osm?
:D:D dobře tak budou zmražené a nebo nějak omráčené a když to otevřeš doma tak si řekneš že je to nějaká blbost a vyhodíš to do koše a pak se to po nějakém čase probere a naskáče to pak na tebe...
konz napsal(a):
:D:D dobře tak budou zmražené a nebo nějak omráčené a když to otevřeš doma tak si řekneš že je to nějaká blbost a vyhodíš to do koše a pak se to po nějakém čase probere a naskáče to pak na tebe...
Myslíš, že nepoznám blechu? Já dával ve škole pozor. To je jako plán prvňáčka... :-D
Logan napsal(a):
Myslíš, že nepoznám blechu? Já dával ve škole pozor. To je jako plán prvňáčka... :-D
myslíš, že konkrétně u tebe doma bys poznal blechu? ja myslím, že tam má mrtě příležitostí se schovat :D
Pavlus napsal(a):
myslíš, že konkrétně u tebe doma bys poznal blechu? ja myslím, že tam má mrtě příležitostí se schovat :D
A jéje, další génius. Jo, přišel by mi balík s uspanýma blechama a ty by měli u mě doma se v tom spánku spoustu možností schovat...
Pavlus napsal(a):
aaa tak pán je nepořádnej co?:-)
konz napsal(a):
aaa tak pán je nepořádnej co?:-)
To víš, když u mě byla Pavluska, tak jsem měl trošku jiné zájmy, než uklízet... :-D
Logan napsal(a):
To víš, když u mě byla Pavluska, tak jsem měl trošku jiné zájmy, než uklízet... :-D
Tak to je jasné, to jsme dva...
konz napsal(a):
Tak to je jasné, to jsme dva...
Dva? Když u tebe byla Pavluska, tak jsi měl taky jiné zájmy než uklízet???