Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Náhodou jsou super, takové létající krysy...
tak jako netopýr je dost užitečnej...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
Celekem ujde, ale hledala bych dál.
Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
konz napsal(a):
Létající krysy jsou super!!!
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Frikeas napsal(a):
Celekem ujde, ale hledala bych dál.
no však ještě hledám... ale tenhle je taky celkem fajn...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan napsal(a):
Létající krysy jsou super!!!
No jasně, že jsou. Mě už pískaj za oknama :)
Men are like parking spaces. The good ones are taken, the available ones are disabled!
Pet napsal(a):
:D teď budu mít za avatar něco opravdu pěkného...
konz napsal(a):
:D teď budu mít za avatar něco opravdu pěkného...
No dobrej pavouk. akorát tak na umlácení novinama :)
Men are like parking spaces. The good ones are taken, the available ones are disabled!
Pet napsal(a):
No dobrej pavouk. akorát tak na umlácení novinama :)
co?? přesně toho samého mám doma... úplně tu samou rasu brachypelma smithi
Pet napsal(a):
Ach jo! Já chci taky!
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...