Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Prostě klídek, to znám, relax...
Hej mám takovej pocit že nám Fruiko vymazal pár příspěvků. Hlavně ty co tam neměli co dělat... Jak mrkněš na fórum tam jak je novvinky a oznámení a že je tam napsané fórum v provozu tak ses napsanej jako že jsi dal poslední zápis, ale nejsi tam...
konz napsal(a):
Hej mám takovej pocit že nám Fruiko vymazal pár příspěvků. Hlavně ty co tam neměli co dělat... Jak mrkněš na fórum tam jak je novvinky a oznámení a že je tam napsané fórum v provozu tak ses napsanej jako že jsi dal poslední zápis, ale nejsi tam...
To jsem čekal, taky jsme to už začali přehánět...
Logan napsal(a):
Tak co máš radši? Hospody, nebo kluby či diskotéky?
Už jsem psal. Jednoznačně hospody. ale ty lepší s billiardem, dobrým pivem a dobrou cenou. Pak asi ( to hodně v létě, na jaře a na podzim) chlastáni jen venku. Pak ty kvartýry, a pak asi až ty kluby. A na discotekach bych musel vsechny vystřílet. Mě totiž místo krve teče ROCK
konz napsal(a):
Už jsem psal. Jednoznačně hospody. ale ty lepší s billiardem, dobrým pivem a dobrou cenou. Pak asi ( to hodně v létě, na jaře a na podzim) chlastáni jen venku. Pak ty kvartýry, a pak asi až ty kluby. A na discotekach bych musel vsechny vystřílet. Mě totiž místo krve teče ROCK
Já vím, že jsi odpovídal, to ale už dávno...
Logan napsal(a):
Já vím, že jsi odpovídal, to ale už dávno...
Aha.:D
Třeba hodit zase nějaké téma. Aly myslím že to nemusíme řešit. si něco najdem...
konz napsal(a):
Aha.:D
Třeba hodit zase nějaké téma. Aly myslím že to nemusíme řešit. si něco najdem...
Chlast!
Logan napsal(a):
Chlast!
Beru!
Co ty tak chlastáš?
konz napsal(a):
Beru!
Co ty tak chlastáš?
Pivo, rum, vodku, whisky, burbon... Vše co teče!
Logan napsal(a):
Pivo, rum, vodku, whisky, burbon... Vše co teče!
Jo ja taky. Vše co teče, krom asfaltu, ten teče pomalu. Akorát tu Whisky moc nemusím. to už je lepší ten hnusnej zapalenej absint
konz napsal(a):
Jo ja taky. Vše co teče, krom asfaltu, ten teče pomalu. Akorát tu Whisky moc nemusím. to už je lepší ten hnusnej zapalenej absint
Absinth... Mhmmm...