Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Marťas napsal(a):
Tak si to vlasně rozmysli jak to je Přebytek nebo Nedostatek ? Logane
Už jsem odpovídal. Mě se honí hlavou, kolik toho vychanguju s obchodníkem, tak už píšu nesmysly... :-D
Logan napsal(a):
Už jsem odpovídal. Mě se honí hlavou, kolik toho vychanguju s obchodníkem, tak už píšu nesmysly... :-D
Kristalu a deuteria jako nas.... a kovu míň a míň a to mam uroveň přes 20
Marťas napsal(a):
Kristalu a deuteria jako nas.... a kovu míň a míň a to mam uroveň přes 20
Kristal znám, to byla bezva roštěnka, ale nevím, proč jí sem pleteš. Já už nemám kam krystal dávat, Cormac bude za chvíli plnej a Erathii k tomu moc nezbývá. Když taky jedna loď stojí pětačtyřicet kovu, a mám jich teprv pětadvacet...
Logan napsal(a):
Kristal znám, to byla bezva roštěnka, ale nevím, proč jí sem pleteš. Já už nemám kam krystal dávat, Cormac bude za chvíli plnej a Erathii k tomu moc nezbývá. Když taky jedna loď stojí pětačtyřicet kovu, a mám jich teprv pětadvacet...
To to říkáš tomu pravýmu já teď útočim na nějákýho KAINA a modlím se aby na mě neposlal bráchu:-D
Marťas napsal(a):
To to říkáš tomu pravýmu já teď útočim na nějákýho KAINA a modlím se aby na mě neposlal bráchu:-D
Nemám dost sil na jakýkoliv útok, teď se jen zoufale snažím vytvořit jednotky pro obranu a to je poměrně obtížné...
Logan napsal(a):
Nemám dost sil na jakýkoliv útok, teď se jen zoufale snažím vytvořit jednotky pro obranu a to je poměrně obtížné...
jj . . . Když vydržíš ještě hoďku tak ti řeknu výsledek
Marťas napsal(a):
jj . . . Když vydržíš ještě hoďku tak ti řeknu výsledek
Ok, ale za chvíli vlezu do vany...
Logan napsal(a):
Ok, ale za chvíli vlezu do vany...
Bacha na nádobí !!!
Marťas napsal(a):
Bacha na nádobí !!!
Jaký nádobí? A kde se vzaly ve vaně ty střepy???