Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Marťas napsal(a):
AHA
Tak budeme jíst z hrnců a já mám misku, případně si něco ulovím v lese a sežeru rovnou tam...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Tak budeme jíst z hrnců a já mám misku, případně si něco ulovím v lese a sežeru rovnou tam...
Doufam, že se rozdělíš alespoň o biskupa ?
Bojíte se? Ne??? To neděláte dobře.
Marťas napsal(a):
Doufam, že se rozdělíš alespoň o biskupa ?
Jo, toho stejně nežeru...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Jo, toho stejně nežeru...
Jsi mladej nevíš co je dobrý
No ateď jsem se přihlásil a co dál ???
Marťas napsal(a):
Jsi mladej nevíš co je dobrý
Jsem zuřivej a děsivej, měl bys vidět, jak ten biskup po mém útoku vypadá... :-D
Logan napsal(a):
Jsem zuřivej a děsivej, měl bys vidět, jak ten biskup po mém útoku vypadá... :-D
Tak to z něj nic nezbude tak proto ho nabízíš tak snadno
Marťas napsal(a):
Tak to z něj nic nezbude tak proto ho nabízíš tak snadno
Ale zbyde, jen to budeš muset umejt... :-D
Marťas napsal(a):
No ateď jsem se přihlásil a co dál ???
Teď se na pět minut odhlaš...