Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Ale ale!!! Kdyby jsi tady byl častěji a pročítal si i starší příspěvky, tak by jsi věděl, že už jsem několikrát uznal pravdu Pavlusky...
to je pravda. Pavluska byla jediná které Logan uznal chybu, ale co ji to stálo práce než tu chybu uznal...:-)
konz napsal(a):
to je pravda. Pavluska byla jediná které Logan uznal chybu, ale co ji to stálo práce než tu chybu uznal...:-)
Logan klidně uzná chybu jen to dělá nerad. :D
Logan napsal(a):
Díky za prásknutí, teď budu mít pravidelné kontroly... :-)
No to si piš! :)
Gabriela napsal(a):
Logan klidně uzná chybu jen to dělá nerad. :D
hodně nerad. Jednou jsem si myslel než by Logan uznal chybu, tak za tu dobu než by ji uznal už by jsme asi dýchali kyslík na marsu...
konz napsal(a):
hodně nerad. Jednou jsem si myslel než by Logan uznal chybu, tak za tu dobu než by ji uznal už by jsme asi dýchali kyslík na marsu...
Logan ji uznává často. Musíš vědět jak na něj. :D
Gabriela napsal(a):
Logan ji uznává často. Musíš vědět jak na něj. :D
jo no, ale stareho vlka novým kouskům nenaučíš. Tak že jak nevíš jak na něj tak se na to většinou vyse**....
konz napsal(a):
jo no, ale stareho vlka novým kouskům nenaučíš. Tak že jak nevíš jak na něj tak se na to většinou vyse**....
Logan poslouchá když ti věří!
Gabriela napsal(a):
Logan poslouchá když ti věří!
aha. zajímave, já to dělám taky... hej a je tak chlupatý a zablešený jak to o něm tvrdím já?:D
konz napsal(a):
aha. zajímave, já to dělám taky... hej a je tak chlupatý a zablešený jak to o něm tvrdím já?:D
Blechy nemá a chlupatej je.