Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
no to nevím, protože mu pořád něco dávám aby neměl hlad....
Přece nebudeme jíst nemocnýho psa!
Fall from grace... Simpsonovi: Investigativní novinářka. :)
Gabriela napsal(a):
Přece nebudeme jíst nemocnýho psa!
váš problém, včera jsem byl na veterině a prej má i škrkavky nebo jak se ty hnusy jmenujou...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
váš problém, včera jsem byl na veterině a prej má i škrkavky nebo jak se ty hnusy jmenujou...
Ble! Radši počkám až bude zdravej.
Gabriela napsal(a):
Ble! Radši počkám až bude zdravej.
no doktor neví jestli se mu to zpraví protože on by neměl nic žrát a já ho přesto pořád krmím...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
no doktor neví jestli se mu to zpraví protože on by neměl nic žrát a já ho přesto pořád krmím...
Tak ho nekrm!
Gabriela napsal(a):
Tak ho nekrm!
musím, protože bude mít hlad...
konz napsal(a):
musím, protože bude mít hlad...
Chvilku to přežije.
Gabriela napsal(a):
Chvilku to přežije.
no tak to zas ne... Pěkně ho budu krmit...
konz napsal(a):
no tak to zas ne... Pěkně ho budu krmit...
A on umře na škrkavky!