Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 1. 2008 / 21:36:13 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Absinth... Mhmmm...

Jo no celkem prdel...Jak ti chytne ruka nebo něco jiného. jako když se ten dotyčný polyje...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
24. 1. 2008 / 21:38:01 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Jo no celkem prdel...Jak ti chytne ruka nebo něco jiného. jako když se ten dotyčný polyje...

Tak zapálenej nemusím...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 1. 2008 / 21:39:43 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak zapálenej nemusím...

já ho měl jednou a nikdy víckrát...:-!

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Frikeas
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
30. 1. 2008 / 23:11:02 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Jo ja taky. Vše co teče, krom asfaltu, ten teče pomalu. Akorát tu Whisky moc nemusím. to už je lepší ten hnusnej zapalenej absint

Souhlasím,absint je fakt hnus.Whisku taky moc nemusím. Za to , ale třeba takový fernet a ještě citrus to je jiné kafe.

Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
Logan
30. 1. 2008 / 23:12:37 (před 16 roky)
off
Frikeas napsal(a):

Souhlasím,absint je fakt hnus.Whisku taky moc nemusím. Za to , ale třeba takový fernet a ještě citrus to je jiné kafe.

Tak po Citrusu jsem se ožral jednou tak moc, ale opravdu moc, že ho už nemůžu ani cítit... :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Frikeas
30. 1. 2008 / 23:24:38 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak po Citrusu jsem se ožral jednou tak moc, ale opravdu moc, že ho už nemůžu ani cítit... :-)

Tak to chápu.Mě se tohle stalo s červeným vínem a od té doby ho fakt nemusím, ale po fernetu, ikdyž jsem se hodně ztřískala, tak mi bylo celkem dobře druhý den.

Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
Logan
30. 1. 2008 / 23:31:04 (před 16 roky)
off
Frikeas napsal(a):

Tak to chápu.Mě se tohle stalo s červeným vínem a od té doby ho fakt nemusím, ale po fernetu, ikdyž jsem se hodně ztřískala, tak mi bylo celkem dobře druhý den.

Tak to já veselé neměl. Nemohl jsem pomalu ani chodit a pak se mi dlouhou dobu říkalo ožralej Reno Reins... :-)

Frikeas
30. 1. 2008 / 23:38:08 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak to já veselé neměl. Nemohl jsem pomalu ani chodit a pak se mi dlouhou dobu říkalo ožralej Reno Reins... :-)

Tak to jsi měl celkem dobrý.Já měla po jedno ožrátí přezdívku poblion.Tak ta tvoje lepší:)

Logan
30. 1. 2008 / 23:41:08 (před 16 roky)
off
Frikeas napsal(a):

Tak to jsi měl celkem dobrý.Já měla po jedno ožrátí přezdívku poblion.Tak ta tvoje lepší:)

Hihihi, tu jsem měl taky...

Frikeas
30. 1. 2008 / 23:42:15 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hihihi, tu jsem měl taky...

Myslím si, že tím jsme si asi prošli všichni.