Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Absinth... Mhmmm...
Jo no celkem prdel...Jak ti chytne ruka nebo něco jiného. jako když se ten dotyčný polyje...
konz napsal(a):
Jo no celkem prdel...Jak ti chytne ruka nebo něco jiného. jako když se ten dotyčný polyje...
Tak zapálenej nemusím...
Logan napsal(a):
Tak zapálenej nemusím...
já ho měl jednou a nikdy víckrát...:-!
konz napsal(a):
Jo ja taky. Vše co teče, krom asfaltu, ten teče pomalu. Akorát tu Whisky moc nemusím. to už je lepší ten hnusnej zapalenej absint
Souhlasím,absint je fakt hnus.Whisku taky moc nemusím. Za to , ale třeba takový fernet a ještě citrus to je jiné kafe.
Frikeas napsal(a):
Souhlasím,absint je fakt hnus.Whisku taky moc nemusím. Za to , ale třeba takový fernet a ještě citrus to je jiné kafe.
Tak po Citrusu jsem se ožral jednou tak moc, ale opravdu moc, že ho už nemůžu ani cítit... :-)
Logan napsal(a):
Tak po Citrusu jsem se ožral jednou tak moc, ale opravdu moc, že ho už nemůžu ani cítit... :-)
Tak to chápu.Mě se tohle stalo s červeným vínem a od té doby ho fakt nemusím, ale po fernetu, ikdyž jsem se hodně ztřískala, tak mi bylo celkem dobře druhý den.
Frikeas napsal(a):
Tak to chápu.Mě se tohle stalo s červeným vínem a od té doby ho fakt nemusím, ale po fernetu, ikdyž jsem se hodně ztřískala, tak mi bylo celkem dobře druhý den.
Tak to já veselé neměl. Nemohl jsem pomalu ani chodit a pak se mi dlouhou dobu říkalo ožralej Reno Reins... :-)
Logan napsal(a):
Tak to já veselé neměl. Nemohl jsem pomalu ani chodit a pak se mi dlouhou dobu říkalo ožralej Reno Reins... :-)
Tak to jsi měl celkem dobrý.Já měla po jedno ožrátí přezdívku poblion.Tak ta tvoje lepší:)
Frikeas napsal(a):
Tak to jsi měl celkem dobrý.Já měla po jedno ožrátí přezdívku poblion.Tak ta tvoje lepší:)
Hihihi, tu jsem měl taky...