Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Gabriela napsal(a):
Jo. To je pravda.
je fajn mít pár nebo aspoň nějakého kamaráda kterému můžeš věřit. Taky jich pár mám a udělal bych pro ně všechno
konz napsal(a):
je fajn mít pár nebo aspoň nějakého kamaráda kterému můžeš věřit. Taky jich pár mám a udělal bych pro ně všechno
A oni pro tebe?
Gabriela napsal(a):
A oni pro tebe?
taky, kolikrát mi hodně pomohli... Není nad takové přátele...Sice už mě už pár takových "přátel" zradilo, ale přišli zase jiní, které už znám několik let...
konz napsal(a):
taky, kolikrát mi hodně pomohli... Není nad takové přátele...Sice už mě už pár takových "přátel" zradilo, ale přišli zase jiní, které už znám několik let...
To potom jo.
Gabriela napsal(a):
To potom jo.
ale je to fajn. jak toho člověka už znáš třeba od 13 let a pořád vám to klape tak to něco... Nejvíc bolí když ně nějak podrazí..l. to je hnus. Už ti to někdo udělal?
konz napsal(a):
ale je to fajn. jak toho člověka už znáš třeba od 13 let a pořád vám to klape tak to něco... Nejvíc bolí když ně nějak podrazí..l. to je hnus. Už ti to někdo udělal?
Nejdýl znám Logana a ten mě nikdy nepodrazí takže ne. Ale zažila sem to u jiných. :(
Gabriela napsal(a):
Nejdýl znám Logana a ten mě nikdy nepodrazí takže ne. Ale zažila sem to u jiných. :(
tak to máš dobré. Mě u se to stalo snad 3x... a někdy mi to přijde že je to horší něž se rozejít s přítelkyní...
konz napsal(a):
tak to máš dobré. Mě u se to stalo snad 3x... a někdy mi to přijde že je to horší něž se rozejít s přítelkyní...
To asi ne ale není to nic příjemnýho. Mam kliku a nezažila sem to. :)
Gabriela napsal(a):
To asi ne ale není to nic příjemnýho. Mam kliku a nezažila sem to. :)
tak to máš dobré.