Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Gabriela napsal(a):
Jo! Sem prostě klikařka! :)
jo no se někdo má. je supr že místo Logana k¨terý má jistě spoustu práce přišel někdo s k¨ým se tu dá ještě psát. Většinu už to asi přestalo bavit...
konz napsal(a):
jo no se někdo má. je supr že místo Logana k¨terý má jistě spoustu práce přišel někdo s k¨ým se tu dá ještě psát. Většinu už to asi přestalo bavit...
Já se nemůžu u Logana připojit přes wifi tak musíme jet oba přes jeho mobil, takže on ho má hrozně zpomalenej tak většinou hraje a píše přes qipa. :)
Gabriela napsal(a):
Já se nemůžu u Logana připojit přes wifi tak musíme jet oba přes jeho mobil, takže on ho má hrozně zpomalenej tak většinou hraje a píše přes qipa. :)
aha tak to pak jo...
konz napsal(a):
aha tak to pak jo...
Ale přes qipa se s ním můžeš bavit. :)
Gabriela napsal(a):
Ale přes qipa se s ním můžeš bavit. :)
jj vím... ale že tady už nedělá takové pekla jaké jsme tu předváděli...:D
konz napsal(a):
jj vím... ale že tady už nedělá takové pekla jaké jsme tu předváděli...:D
Logan něco říkal ale nic určitýho nevím. :)
Gabriela napsal(a):
Logan něco říkal ale nic určitýho nevím. :)
ani se mu nedivím že ti neříkal podrobnosti:D
konz napsal(a):
ani se mu nedivím že ti neříkal podrobnosti:D
Proč?
Gabriela napsal(a):
Proč?
no to je na hooodně dlouho a moc se mi to nechce psát. Snad jen to že nejvyšší z nás musel mít nervy protože jsme vlezli do každé místnosti tam udělali OT a hrozně jsme se tím bavily. Akorát v té době ještě nebyly takové pravidla jako jsou tzeď....
konz napsal(a):
no to je na hooodně dlouho a moc se mi to nechce psát. Snad jen to že nejvyšší z nás musel mít nervy protože jsme vlezli do každé místnosti tam udělali OT a hrozně jsme se tím bavily. Akorát v té době ještě nebyly takové pravidla jako jsou tzeď....
Tím se nepochlubil! :D