Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Tohle je otevřená místnost. To mi vysvětli. Bavit se v místnosti o Trpasliconu o tom, jestli se známe osobně, ti nevadí. Ale rozhovor o účincích radiace v místnosti bez tématu jo... :-D
no ale to je aspoň trochu k tématu, ale Indiana je film, ne? a my jsme v seriálech.. takže nevím co řešíš.. mě je to fuk, klidně si pište dál..
Verča napsal(a):
no ale to je aspoň trochu k tématu, ale Indiana je film, ne? a my jsme v seriálech.. takže nevím co řešíš.. mě je to fuk, klidně si pište dál..
Proč se tak lehce vzdáváš svého názoru?
Logan napsal(a):
Proč se tak lehce vzdáváš svého názoru?
protože tady rozhoduješ ty podle Persona, takže se s tebou nebudu hádat, protože bych stejně pak řekla ať si tu píšete dál. Proto..
Verča napsal(a):
protože tady rozhoduješ ty podle Persona, takže se s tebou nebudu hádat, protože bych stejně pak řekla ať si tu píšete dál. Proto..
Je sice pravda, že Drbárnu mám na starost já, ale vždycky si rád vyslechnu názor jiných...
Logan napsal(a):
Je sice pravda, že Drbárnu mám na starost já, ale vždycky si rád vyslechnu názor jiných...
no dobře, tak si ho slyšel a teď si pište. Nebudu vás rušit..
Verča napsal(a):
no dobře, tak si ho slyšel a teď si pište. Nebudu vás rušit..
Ty si s náma nechceš psát? :-(
Logan napsal(a):
Ty si s náma nechceš psát? :-(
o Jonesovi fakt ne.. tohle mě moc nebere...
Verča napsal(a):
A co tě teda bere??
Abby napsal(a):
A co tě teda bere??
ňájáké jiné filmy... znáš mě..
Verča napsal(a):
Tak proč nezačneš psát o něčem jiném?