Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verča napsal(a):
nj.. tohle se ji fakt povedlo, jinak v normálním životě je strašná..
Taky jí moc nemusím...
Verča napsal(a):
jjjj.... až přijedu tak si to musím pustit... zavolám ti a budem se stále řehtat.. a ségra příde, ať neděláme kravál...
jo a mám ráda Pravou blondýnku 1, 2
nejlepší - předklon a švihnout :D
Co bylo s lištičkou?
Verča napsal(a):
nj.. tohle se ji fakt povedlo, jinak v normálním životě je strašná..
A pokud si pamatuji tak jste mě k ní s Loganem přirovnáváli! Takže já jsem strašná? No dobře... ;)
Logan napsal(a):
Taky jí moc nemusím...
aspoň že máme stejný názor.
Abby napsal(a):
A pokud si pamatuji tak jste mě k ní s Loganem přirovnáváli! Takže já jsem strašná? No dobře... ;)
joooo to bylo dávno.... ale my sme tě určitě srovnávali s tou v tom filmu.. že tě probodnou.. :D
Logan napsal(a):
Taky jí moc nemusím...
Já ji taky nemusím, ale přitom mě obdivuje, že jí vůbec nic nědělá, když má nějakej trapas...
Logan napsal(a):
Co bylo s lištičkou?
ále.. to je takový film.. a jako úvodní znělka je tam i liška co zpívá .. noo dělá jeném oo, nebo jéé nebo co
Verča napsal(a):
joooo to bylo dávno.... ale my sme tě určitě srovnávali s tou v tom filmu.. že tě probodnou.. :D
To mi teda přeješ hezké věci! ;)
Abby napsal(a):
Kdy jsme tě k ní přirovnávali??? A proč??? Taky chodíš naostro???
Abby napsal(a):
Já ji taky nemusím, ale přitom mě obdivuje, že jí vůbec nic nědělá, když má nějakej trapas...
jj, jak hodila "držku" u nás v Praze !! :D na to nikdy nezapomenu.. jak sem se buchala :D