Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verča napsal(a):
ále.. to je takový film.. a jako úvodní znělka je tam i liška co zpívá .. noo dělá jeném oo, nebo jéé nebo co
Ona tam nezpívá to zpívá někdo jiný a ona tam zývne a to vypadá jako kdyby zpívala ona...
Abby napsal(a):
https://www.serialzone.cz/forum/cteni/244-nej-zvire/strana-67/ A naostro fakt nechodím...;)
Hihihi, to si celé zase přečtu, to byla psina!!! A Verčo, fakt nechodí?
Verča napsal(a):
mě ne zasloužila si to..
Ty jsi ale! vždyť je to jenom člověk a nemůže se ani projít po Praze...chudák...
Abby napsal(a):
Ona tam nezpívá to zpívá někdo jiný a ona tam zývne a to vypadá jako kdyby zpívala ona...
Kdepak, určitě zpívá ona...
Abby napsal(a):
Ty jsi ale! vždyť je to jenom člověk a nemůže se ani projít po Praze...chudák...
Taky mi jí bylo líto. Já bych na jejím místě vraždil, z výletu měla schýzu...
Abby napsal(a):
hm.. nemám ji ráda.. tak asi proto a když se ji to stane tak by měla normálně jít a ne kopat do kameramana a vykřikovat sprostá slova, ne?
Abby napsal(a):
jaj.. nekaž ten pocit..
Logan napsal(a):
Taky mi jí bylo líto. Já bych na jejím místě vraždil, z výletu měla schýzu...
No jo no chudák Paris i ta její čivavka měla beztak deprese...:)
Abby napsal(a):
No jo no chudák Paris i ta její čivavka měla beztak deprese...:)
ona tam ani beztak nebyla :D
Verča napsal(a):
hm.. nemám ji ráda.. tak asi proto a když se ji to stane tak by měla normálně jít a ne kopat do kameramana a vykřikovat sprostá slova, ne?
Pokud si pamatuju tak ani nekopala do kameramana a ani navykřikovala sprostá slova, ale nevím...