Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
praveze to nepiju, protoze je mi z toho blbe... uplne staci kombinace vina, piva, rumu NEBO merunkovice... jak je to sladky, tak ta sobota byt uz pekna nemuze...
Prostě to má na tebe málo promile! Tady to můžeš říct, chápeme, že máš problémy s alkoholem...
Logan napsal(a):
Prostě to má na tebe málo promile! Tady to můžeš říct, chápeme, že máš problémy s alkoholem...
ne, nepiju to, protoze je to hnusny... jenom griotku mam rada, tatka nekdy predloni udelal a ta je teda uplne bozi... jediny sladky co muzu a protoze je to domaci a nejsou v tom konzervanty a tak, tak z toho ani neni blbe druhy den... ale musi se s mirou :D
Pavlus napsal(a):
ne, nepiju to, protoze je to hnusny... jenom griotku mam rada, tatka nekdy predloni udelal a ta je teda uplne bozi... jediny sladky co muzu a protoze je to domaci a nejsou v tom konzervanty a tak, tak z toho ani neni blbe druhy den... ale musi se s mirou :D
Jenže tu míru ty nemáš...
Logan napsal(a):
Jenže tu míru ty nemáš...
praveze mam...
Pavlus napsal(a):
praveze mam...
Hehehehe...
Logan napsal(a):
Hehehehe...
doprcic, chlastal jsi se mnou nekdy? ne! tak jak to muzes vedet, co?
Pavlus napsal(a):
doprcic, chlastal jsi se mnou nekdy? ne! tak jak to muzes vedet, co?
Tak na to tě nemusím znát. To je mi jasné...
Logan napsal(a):
Tak na to tě nemusím znát. To je mi jasné...
kecy v kleci
Pavlus napsal(a):
kecy v kleci
Cože? V kleci? Zavřeli tě na záchytku?