Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Šla ven... Srandovní fotky? :-( Já čekal něco pikantního...
aha.. no pak tam má vstup zakázán.. jako složku, ale tam jsem se ji bohužel nedívala :D :(
Verča napsal(a):
aha.. no pak tam má vstup zakázán.. jako složku, ale tam jsem se ji bohužel nedívala :D :(
Vstup zakázán??? Tak to zní dóóóst podezřele, to budou nějaké nemravnosti!!!
Logan napsal(a):
Vstup zakázán??? Tak to zní dóóóst podezřele, to budou nějaké nemravnosti!!!
jasně, taky si myslím, ale tam sem se neodvážila vstoupit.. Víš jak její sexy fotky.. :D
Verča napsal(a):
jasně, taky si myslím, ale tam sem se neodvážila vstoupit.. Víš jak její sexy fotky.. :D
Hmmm, tak to spácháme loupež století...
Logan napsal(a):
Hmmm, tak to spácháme loupež století...
tj.. aspoŃ budeš moc ukázat to všem kámošům, a hlavně šestičíslákovi, aby neznásilnil třidního, ale aby se spokojil jen s fotkou :D
Verča napsal(a):
tj.. aspoŃ budeš moc ukázat to všem kámošům, a hlavně šestičíslákovi, aby neznásilnil třidního, ale aby se spokojil jen s fotkou :D
To víš že jo!!! A šestičíslák pak bude chtít znásilnit Abbynku!!!
Logan napsal(a):
To víš že jo!!! A šestičíslák pak bude chtít znásilnit Abbynku!!!
:D to by bylo!! ta by si na pomoc přivolala Morče bojovnici.. :D Jo víš jak se jmenuje to její morče?
Verča napsal(a):
:D to by bylo!! ta by si na pomoc přivolala Morče bojovnici.. :D Jo víš jak se jmenuje to její morče?
Využiji své věštecké schopnosti a řeknu, že Abby...
Logan napsal(a):
Využiji své věštecké schopnosti a řeknu, že Abby...
překvapivě..... ano :D
Verča napsal(a):
překvapivě..... ano :D
Já vím, Abbynka mi to včera řekla...