Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Sanak napsal(a):
Nevím v čem máte prsty, ale teĎ uvidíte smršŤ gagů, protože se vrátil sám veliký, Sanak...(na kfilmu Pier)...tak a teď jste všichni v prdeli!!!:-) JInak ahoj Radunko :-)
No nazdar! kde jsi sakra byl tak dlouho?
Tak jsem opět ZDE! a tu se to zase nehýbe.... 4 dny jsem byl na fesťáku a tady jako by zdechl vlk...
konz napsal(a):
Tak jsem opět ZDE! a tu se to zase nehýbe.... 4 dny jsem byl na fesťáku a tady jako by zdechl vlk...
Vlkovi zdechl internet.... takže tím se to vysvětluje...
xxmartinxx napsal(a):
:-D se nemá...
xxmartinxx napsal(a):
hmm to by mě asi celkem naštvalo, ale vlk má prej silné nervy tak že to určitě zvládne:D
konz napsal(a):
hmm to by mě asi celkem naštvalo, ale vlk má prej silné nervy tak že to určitě zvládne:D
on ? těžko...
184268 napsal(a):
on ? těžko...
To seš ňákej zvěrolékař? Že se ve vlcích tak vyznáš...
184268 napsal(a):
on ? těžko...
Hihi:D:D podle mě už ani není mezi živými... Určitě mu život ukončil nějaký upír ...
konz napsal(a):
Hihi:D:D podle mě už ani není mezi živými... Určitě mu život ukončil nějaký upír ...
nevíte náhodou jestli už neměl pohřeb ? :-D
184268 napsal(a):
nevíte náhodou jestli už neměl pohřeb ? :-D
no to se těžko zjistí. Když někdo umře, jako člověk tak se třeba objeví v novinách, ale když jje to vlk tak to asi těžko. Jedině že by ho někdo přejel autem. Ale to by ten titulek mohl třeba vypadat takhle:
"Opilý řidič jel vysokou rychlostí v noci, pozdě si všiml nějakého chlupatého psa na cestě, nezvládl řízení a napral to do stromu. Rasa psa po nehodě nešla identifikovat. Jediné co bylo zřetelné že pes byl hodně chlupatý".