Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
184268 napsal(a):
tak se omlouvám SPARTĚ...
jasně, to už všichni víme.. :) co říkáte třeba na Slavii? Já ji mám docela ráda...
Verča napsal(a):
jasně, to už všichni víme.. :) co říkáte třeba na Slavii? Já ji mám docela ráda...
Slavie bu***antů legie...
184268 napsal(a):
Slavie bu***antů legie...
Sparta bu***antů parta.. a máš to ;)
Verča napsal(a):
Sparta bu***antů parta.. a máš to ;)
nj zaslouzil sem si to...
Sparta vs. Slavie??:)
Já jsem pro Spartu ;) Mám to z domu. Táta je zatvrzelý Sparťan, má i jakousi SpartaKartu ze SpartaKlubu :)
Venda K:) napsal(a):
Sparta vs. Slavie??:)
Já jsem pro Spartu ;) Mám to z domu. Táta je zatvrzelý Sparťan, má i jakousi SpartaKartu ze SpartaKlubu :)
:D to já mám od mala ráda Slavii, nevím proč.. segra zase Spartu.. tak se vždycky hádáme, když hraje Sparta vs. Slavie :)
Verča napsal(a):
:D to já mám od mala ráda Slavii, nevím proč.. segra zase Spartu.. tak se vždycky hádáme, když hraje Sparta vs. Slavie :)
to já jedinej doma fandím Spartě...i když doma jsou se mnou 4 Pardubičáci...
184268 napsal(a):
chudáku.. tak sám.. jsi proti přesile
184268 napsal(a):
Jdeš proti všem jo??:)
To zase jedna z mých kamarádek je Slávistka a jezdí do Pardubek na hokej a nějakým zvláštním omylem se dostaly kousek od kotle Pardubičáků. :D Takže při každým slávistickým gólu jen lehce zatleskali :D
Venda K:) napsal(a):
Jdeš proti všem jo??:)
To zase jedna z mých kamarádek je Slávistka a jezdí do Pardubek na hokej a nějakým zvláštním omylem se dostaly kousek od kotle Pardubičáků. :D Takže při každým slávistickým gólu jen lehce zatleskali :D
juchů tvoje kámoška je můj člověk! :)