Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verča napsal(a):
juchů tvoje kámoška je můj člověk! :)
Vyřídím :D Já jako "správná místní slečna" fandím HC Drakům Šumperk :D
Venda K:) napsal(a):
Vyřídím :D Já jako "správná místní slečna" fandím HC Drakům Šumperk :D
to kdybych já měla fandit Baníku... hahaha :D
Verča napsal(a):
to kdybych já měla fandit Baníku... hahaha :D
Aha. :) Tak to nic tedy :D
Ale líbí se mi //na fotbale//, když Baníkovci spustí jejich "Baníčku my jsme s tebou":D:D To vypadají jako taková malí, krotcí chlapečci :)
Aha. :) Tak to nic tedy :D
Ale líbí se mi //na fotbale//, když Baníkovci spustí jejich "Baníčku my jsme s tebou":D:D To vypadají jako taková malí, krotcí chlapečci :)
ani mi nepřipomínej.. my Ostravaci to umíme nazpaměť
Verča napsal(a):
ani mi nepřipomínej.. my Ostravaci to umíme nazpaměť
Nemáte to tam povinné??:)
Nemáte to tam povinné??:)
noo, když slyšíme, že jdou Baníkovci na stadion, nebo že jdu. tak to radši zazpíváme, aby věděli, že nepatříme jinémj týmu :)
Verča napsal(a):
noo, když slyšíme, že jdou Baníkovci na stadion, nebo že jdu. tak to radši zazpíváme, aby věděli, že nepatříme jinémj týmu :)
Jo ták. Já jen, jestli vám to třeba už v porodnici nepouštějí sestřičky :)
Jo ták. Já jen, jestli vám to třeba už v porodnici nepouštějí sestřičky :)
no to by bylo :)zazpívejte státní hymnu.. Baníčku my jsme s tebou.... :D
Jdeš proti všem jo??:)
To zase jedna z mých kamarádek je Slávistka a jezdí do Pardubek na hokej a nějakým zvláštním omylem se dostaly kousek od kotle Pardubičáků. :D Takže při každým slávistickým gólu jen lehce zatleskali :D
to se mi stalo taky jedu do pardubic na hokej kde hraje zrovna Sparta a při každym golu jen tak trochu, aby me neserezali ono 9000 lidi neni zrovna malo...
184268 napsal(a):
to se mi stalo taky jedu do pardubic na hokej kde hraje zrovna Sparta a při každym golu jen tak trochu, aby me neserezali ono 9000 lidi neni zrovna malo...
vy jste teda! Máte dát najevo, kdo je váš favorit :D a stejně už skončíš jako hlavní chod, tak ti to může být celkem jedno :)