Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verča napsal(a):
vy jste teda! Máte dát najevo, kdo je váš favorit :D a stejně už skončíš jako hlavní chod, tak ti to může být celkem jedno :)
Ale teda nechtěla bych, aby se na mě vrhlo 9000 rozběsněných fanoušků :D. To radši se udusit 9000 porcemi čokoládové zmrzliny nebo cukrové vaty:D:D
- A zvlášť tak mladá :D:D
Venda K:) napsal(a):
Vyřídím :D Já jako "správná místní slečna" fandím HC Drakům Šumperk :D
Šumperk? to jo, vidím že svět je pěkně malej...:-)
Verča napsal(a):
no to by bylo :)zazpívejte státní hymnu.. Baníčku my jsme s tebou.... :D
no a taky to ještě zpíváme když jsme na mol, a jdeme z hospody domů....:D
Verča napsal(a):
vy jste teda! Máte dát najevo, kdo je váš favorit :D a stejně už skončíš jako hlavní chod, tak ti to může být celkem jedno :)
Tak, tak. už se ti to krátí!..
Venda K:) napsal(a):
Ale teda nechtěla bych, aby se na mě vrhlo 9000 rozběsněných fanoušků :D. To radši se udusit 9000 porcemi čokoládové zmrzliny nebo cukrové vaty:D:D
- A zvlášť tak mladá :D:D
to já chci umřít v postely se svou přítelkyní zrovna v tom nejlepší, při tom být ještě solidně ožralej a ještě k tomu pěkně nažranej...;-)
Verča napsal(a):
jedno mi to neni...
184268 napsal(a):
jedno mi to neni...
tak to je fajn. To te budem žrát pomalu aby sis to vychutnal:D:D
konz napsal(a):
tak to je fajn. To te budem žrát pomalu aby sis to vychutnal:D:D
spis si to budete vychutnavat vy...
konz napsal(a):
to já chci umřít v postely se svou přítelkyní zrovna v tom nejlepší, při tom být ještě solidně ožralej a ještě k tomu pěkně nažranej...;-)
no to by byla teda představa... chudák holka.. :-D
Verča napsal(a):
no to by byla teda představa... chudák holka.. :-D
no co no? by umřela třeba se mnou ne? a nebo by byla tak na mol, že by si to pak nepamatovala...:-)