Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
Tak to jo, to mi stačí. Tos e mi teď líbilo:D:D
No vidiš ;)
Lucik21 napsal(a):
No vidiš ;)
jj vidím, ale mohla bys tu psát více kočičko...;-)
konz napsal(a):
jj vidím, ale mohla bys tu psát více kočičko...;-)
Proč? Chceš víc mých poznámek, nebo Tě znepokojuje můj počet příspěvků? :) Když já jsem sem hodně dlouho nechodila... začla jsem asi před týdnem, i když zaregistrovaná jsem dlouho, nicméně od teď sem asi budu chodit každý den ;). Víc stejně ale chodím na kfilmu.net
Lucik21 napsal(a):
Proč? Chceš víc mých poznámek, nebo Tě znepokojuje můj počet příspěvků? :) Když já jsem sem hodně dlouho nechodila... začla jsem asi před týdnem, i když zaregistrovaná jsem dlouho, nicméně od teď sem asi budu chodit každý den ;). Víc stejně ale chodím na kfilmu.net
jj tam taky řádím. Ale zase trochu jinak než tady. No mě je jedno kolik píšeš, hlavně že píšeš...:)
Ha a Konz má deska obzvláštzě zajímavou náladu, Tak že dneska bude do všech rejt a provokovat. Tak že se mi dneska raději vyhněte...
konz napsal(a):
jj tam taky řádím. Ale zase trochu jinak než tady. No mě je jedno kolik píšeš, hlavně že píšeš...:)
Já píšu, hlavně v jednom tématu... :)
Lucik21 napsal(a):
Já píšu, hlavně v jednom tématu... :)
Kterém? Jestli můžu vědět?
konz napsal(a):
Kterém? Jestli můžu vědět?
To musíš vědět! Ale dám ti nápovědu, to téma začína na S. Když to neuhodneš, časem Ti to prozradím, ale já myslím, že Ti to dojde ;).
Lucik21 napsal(a):
To musíš vědět! Ale dám ti nápovědu, to téma začína na S. Když to neuhodneš, časem Ti to prozradím, ale já myslím, že Ti to dojde ;).
Soutěž? Scénáře? Soundracky?
konz napsal(a):
Soutěž? Scénáře? Soundracky?
Sam..... No tak, já Ti věřím...