Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
Soutěž? Scénáře? Soundracky?
jaaj to je jednodouché, zkus trochu zapojit mozek.. jsem se podívala a vím, ne? :-D
Veri napsal(a):
jaaj to je jednodouché, zkus trochu zapojit mozek.. jsem se podívala a vím, ne? :-D
Copak, jsi náš fanoušek a všechno si čteš, že to víš? :D
Veri napsal(a):
No pak už mě napadá jen jedna věc na S ale s filmama moc společného nemá;-)
konz napsal(a):
No pak už mě napadá jen jedna věc na S ale s filmama moc společného nemá;-)
No, takyže moc nemá... :D
Lucik21 napsal(a):
No, takyže moc nemá... :D
Aha vidím že asi myslíme top same :D
Nechcete si to vy dva rovnou nazvat jako soukromou diskusi:D:D:D:D:D NIkomu ji nymu se sem asi nechce:)
konz napsal(a):
Aha vidím že asi myslíme top same :D
:D Asi jo
pajam napsal(a):
Nechcete si to vy dva rovnou nazvat jako soukromou diskusi:D:D:D:D:D NIkomu ji nymu se sem asi nechce:)
Nechceme, nebo teda já ne... ale nikomu nebrání, aby se tu bavil taky, to téma rezervované nemáme ;)
pajam napsal(a):
Tahle místnost zase tak často prázdná nebývá, i když tu zrovna nikdo nepíše...
Lucik21 napsal(a):
Nechceme, nebo teda já ne... ale nikomu nebrání, aby se tu bavil taky, to téma rezervované nemáme ;)
To ne proto že už jednu mám a ta mi stačí. Ale tam taky klidně může každý psát. Tak že asi tak