Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Úplně ty nejvíc spešl!!!
jasně, víc ani spešl nikdo být nemůže..
Veri napsal(a):
jasně, víc ani spešl nikdo být nemůže..
Přesně tak, podle nás slovo spešl vymysleli...
Logan napsal(a):
Přesně tak, podle nás slovo spešl vymysleli...
jasně že nejlepší borci, toť my..
Logan napsal(a):
To je možné, ale my jsme spešl zvířátka, tak jsme pohodové... Also, was machst du hier?
Oki spešl vlčku.
Já tu nedělám nic než to, že sem chodím pravidelně 1x denně a čtu si fórum, teď právě odpovídám. (Něchtěj po mě přeložit to do Nj, to fakt ne!)
Lucik21 napsal(a):
Oki spešl vlčku.
Já tu nedělám nic než to, že sem chodím pravidelně 1x denně a čtu si fórum, teď právě odpovídám. (Něchtěj po mě přeložit to do Nj, to fakt ne!)
Toho si nevšímej lásko, mě to jen připomělo doby, kdy jsem se učil německy taky... :-D
Veri napsal(a):
jasně že nejlepší borci, toť my..
Žádná kost si před náma nemůže být jistá, maximálně tím, že bude sežrána...
Logan napsal(a):
Žádná kost si před náma nemůže být jistá, maximálně tím, že bude sežrána...
no to jistě :-) My si na nich pochutnáváme a oni so říkají, ha! Teď bude moje smrt.. :-D
Veri napsal(a):
no to jistě :-) My si na nich pochutnáváme a oni so říkají, ha! Teď bude moje smrt.. :-D
A taky že je...
Nechcu být zase ten co jenom pořád něco prudí, ale bohůžel jsemtakový. Spíše bych řek že vypadáte jako nový druh nějákých "spešl" Pokémonů:D
konz napsal(a):
Nechcu být zase ten co jenom pořád něco prudí, ale bohůžel jsemtakový. Spíše bych řek že vypadáte jako nový druh nějákých "spešl" Pokémonů:D
to víš, že prudíš, tak si to říkej pro sebe, a my si tady budem psát dál ;)