Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
1. 2. 2008 / 19:28:47 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

vidis jak jsi chytrej...

Prej nejlepší, pche! Čeho jsme se museli dožít Konzi. Být kněz tak řeknu Odpusť mu pane, on neví co mluví ;-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 2. 2008 / 19:30:31 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Prej nejlepší, pche! Čeho jsme se museli dožít Konzi. Být kněz tak řeknu Odpusť mu pane, on neví co mluví ;-)

:-) asi tak nějak...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
1. 2. 2008 / 19:32:17 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:-) asi tak nějak...

Zas ožralej? Nebo se tentokrát svíjíš v anstinenčních křečích?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
1. 2. 2008 / 19:33:46 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Zas ožralej? Nebo se tentokrát svíjíš v anstinenčních křečích?

no dneska jsem dojebanej uplne jinak. Jsem byl na to squoshu, a nějak sem blbě našlápl a podvrtl sem si hnusně kotník, tak mám teď nohu nahoře, oteklou jak svině. A ke vší smůle střízlivej...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
1. 2. 2008 / 19:36:12 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

no dneska jsem dojebanej uplne jinak. Jsem byl na to squoshu, a nějak sem blbě našlápl a podvrtl sem si hnusně kotník, tak mám teď nohu nahoře, oteklou jak svině. A ke vší smůle střízlivej...

Hahahahá, mé modlitby se vyplnily...

konz
2. 2. 2008 / 14:20:48 (před 16 roky)
off

tak pokračujem...

Nera
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
2. 2. 2008 / 14:24:21 (před 16 roky)
off

Zdar

Čekat do konce se vyplatí: uvidíš, jestli druhá půlka bude stejně mizerná jako ta první!
konz
2. 2. 2008 / 14:25:05 (před 16 roky)
off
Nera napsal(a):

Zdar

zdarec
hej je mi to trapné, ale musím končit. Jdu pryč.... Mej se když tak zítra nebo večer. ahoj ...

Nera
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
2. 2. 2008 / 14:26:24 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

zdarec
hej je mi to trapné, ale musím končit. Jdu pryč.... Mej se když tak zítra nebo večer. ahoj ...

Ahoj!

Čekat do konce se vyplatí: uvidíš, jestli druhá půlka bude stejně mizerná jako ta první!
konz
3. 2. 2008 / 11:14:00 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hahahahá, mé modlitby se vyplnily...

Haj-le... Však počkej...