Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
ty a slušný jo? no to bych chtěl vidět:D:D Beztak máš z každého oka 30 čertů co??
coo? :-D Meleš nesmysly, už jsi zas opilý.. :-D
Veri napsal(a):
coo? :-D Meleš nesmysly, už jsi zas opilý.. :-D
co to zase ze mě děláš? Já neměl chlast v hubě ani nepamatuju...
konz napsal(a):
co to zase ze mě děláš? Já neměl chlast v hubě ani nepamatuju...
OO.. tak abstinent, mm, stává s ez tebe rozumný muž.. :-D
Veri napsal(a):
OO.. tak abstinent, mm, stává s ez tebe rozumný muž.. :-D
dej pokoj! Já a rozumný:D:D Ha to jsem se pobavil....
konz napsal(a):
dej pokoj! Já a rozumný:D:D Ha to jsem se pobavil....
Jo no, taky jsme si říkala, co to tu píšu za kec.. :-D
Nedávno jsem se bavila s kamarádem o sitcomu, který kdysi běžel i na české tv a který jsem vůbec nesledovala, protože mi nepřišel nijak lákavý, každopádně o něm strašně básnil, tak jsem si ho chtěla najít, ale nemůžu si vzpomenout jak se jmenoval, byla to černošská rodina (a to je všechno, co o tom tak můžu říc:) ) zkoušela jsem tady procházet jednotlivý seriály, že mi to třeba ten názav připomene, ale nestalo se. Netušíte někdo ten název?
Harrie napsal(a):
Nedávno jsem se bavila s kamarádem o sitcomu, který kdysi běžel i na české tv a který jsem vůbec nesledovala, protože mi nepřišel nijak lákavý, každopádně o něm strašně básnil, tak jsem si ho chtěla najít, ale nemůžu si vzpomenout jak se jmenoval, byla to černošská rodina (a to je všechno, co o tom tak můžu říc:) ) zkoušela jsem tady procházet jednotlivý seriály, že mi to třeba ten názav připomene, ale nestalo se. Netušíte někdo ten název?
Tak podle toho to sedí na víc věcí, hned z fleku mě napadla třeba Cosby Show. Zkus do vyhledávání napsat "rodina", ono to něco vyhodí...
Veri napsal(a):
Jo no, taky jsme si říkala, co to tu píšu za kec.. :-D
Nestras s takovýma kravinama. A co ty? jeste mi rekni ze ty jsi rozumna?
konz napsal(a):
Nestras s takovýma kravinama. A co ty? jeste mi rekni ze ty jsi rozumna?
Noo, v některých věcech joo.. :-D Ty možná taky, ale nevím no.. :-D
Veri napsal(a):
Noo, v některých věcech joo.. :-D Ty možná taky, ale nevím no.. :-D
ty jako jen v nekterych vecech jo? hmm tech uz asi taky moc nebude co? :D:D;)