Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
jo no. Ale jak ho potkaš tak řekni se přidam, ale být tebou daval bych si trochu bacha. pry je dost vyšinutej a neni jasne co udělá...
nj, ale já si s ním poradím.. :-) OIrčitě to bude oslátko, jako každé malé dítě ;)
Veri napsal(a):
nj, ale já si s ním poradím.. :-) OIrčitě to bude oslátko, jako každé malé dítě ;)
No když myslíš. Být tebou bych si moc nevěřil...
konz napsal(a):
No když myslíš. Být tebou bych si moc nevěřil...
Ale, přece nemůže být silnější než já, a jak si říkal, je to tupec, takže ho dokonale zesměšním ;)
Hele BÝGLE! TAK VŠECHNO NEJLEPŠÍ, HODNĚ ŠTĚSTÍ, HODNĚ LAHODNÝCH KOSTIČEK, MÁLO BLECH, JEŠTĚ MÉNĚ PARAZITŮ, KRÁSNOU A HEBKOU SRST (NA TO JSOU PREJ DOBRÉ SPECIÁLNÍ GRANULE:)) HODNÉHO PÁNIČKA. UŽÍVEJ SI ŽIVOT DOKUD TO JDE, PROTOŽE UŽ MÁŠ 17 PSÍCH LET A KDYŽ TO PŘEPOČÍTÁM NA LIDSKÉ TAK TO DĚLÁ 119 LET A TO JE MYSLÍM UŽ I NA BÝGLA FEST....
HODNĚ ŠTĚSTÍ
konz napsal(a):
Hele BÝGLE! TAK VŠECHNO NEJLEPŠÍ, HODNĚ ŠTĚSTÍ, HODNĚ LAHODNÝCH KOSTIČEK, MÁLO BLECH, JEŠTĚ MÉNĚ PARAZITŮ, KRÁSNOU A HEBKOU SRST (NA TO JSOU PREJ DOBRÉ SPECIÁLNÍ GRANULE:)) HODNÉHO PÁNIČKA. UŽÍVEJ SI ŽIVOT DOKUD TO JDE, PROTOŽE UŽ MÁŠ 17 PSÍCH LET A KDYŽ TO PŘEPOČÍTÁM NA LIDSKÉ TAK TO DĚLÁ 119 LET A TO JE MYSLÍM UŽ I NA BÝGLA FEST....
HODNĚ ŠTĚSTÍ
Taky se přidávám ke gratulaci, i když bych ji napsala trošku v jiné formě. :-D Krásných 17 přeji!!! ;)
Dnes Ti popřeju snad osobně :)
konz napsal(a):
HODNĚ ŠTĚSTÍ
Jee to je krásnéee! :) Děkuju.. :-) Hmm, tak těch blech se asi nezbavim, díky za tip. Ty granule na srst určitě vyzkouším :-) Jo no, už za chvilku umřu, 119 let, je něco.. xD Přiznej se, používal si kalkulačku? xD
Abby napsal(a):
Taky se přidávám ke gratulaci, i když bych ji napsala trošku v jiné formě. :-D Krásných 17 přeji!!! ;)
Dnes Ti popřeju snad osobně :)
Díky, za přáníčko :-) To bych byla ráda, a já ti pořeju k narozenám taky, se zpožděním.. ehm 5 měsíců.. xD
Veri napsal(a):
Jee to je krásnéee! :) Děkuju.. :-) Hmm, tak těch blech se asi nezbavim, díky za tip. Ty granule na srst určitě vyzkouším :-) Jo no, už za chvilku umřu, 119 let, je něco.. xD Přiznej se, používal si kalkulačku? xD
:D hej co si o me myslis? myslis jako ze nedokazu secist 17x7?? ccc.... Konec ta dnesni mladez
Veri napsal(a):
Díky, za přáníčko :-) To bych byla ráda, a já ti pořeju k narozenám taky, se zpožděním.. ehm 5 měsíců.. xD
hej to neni moc 5mesicu. ja kamosovi popral o rok a neco pozdeji. mel 19 a ja mu pral k 18 :D