Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
:D hej co si o me myslis? myslis jako ze nedokazu secist 17x7?? ccc.... Konec ta dnesni mladez
A nezapomeň, že první rok u psů se počítá za 14 let lidských, zbytek je už pak po sedmi letech :)
konz napsal(a):
hej to neni moc 5mesicu. ja kamosovi popral o rok a neco pozdeji. mel 19 a ja mu pral k 18 :D
Tak ona mi přála, ale dáreček žádnej :-D Nevadí, ale za ten dárek budu absolutně šťastná!! :-D
konz napsal(a):
:D hej co si o me myslis? myslis jako ze nedokazu secist 17x7?? ccc.... Konec ta dnesni mladez
No promiň.. xD Myslím, že ne.. xD Sice se učíš různé druhy malty, ale na tohle si potřeboval mobil... xD
Abby napsal(a):
A nezapomeň, že první rok u psů se počítá za 14 let lidských, zbytek je už pak po sedmi letech :)
Niki, ještě ho více netrap, už to je úspěch, že to spočítal.. xD
Abby napsal(a):
Tak ona mi přála, ale dáreček žádnej :-D Nevadí, ale za ten dárek budu absolutně šťastná!! :-D
Ttj, tak to má přece být :-)
Abby napsal(a):
Veri napsal(a):
Niki, ještě ho více netrap, už to je úspěch, že to spočítal.. xD
No, tak připočte ještě 7, myslím, že ho trošku podceňuješ :-D
Veri napsal(a):
To teda!!! Jen co jsem tu knížku viděla, věděla jsem, že ji budu jednou mít. A jako opožděný dárek? Beru... :-D
Abby napsal(a):
No, tak připočte ještě 7, myslím, že ho trošku podceňuješ :-D
Ale.. xD Však dobrý borec je to.. xD
Abby napsal(a):
To teda!!! Jen co jsem tu knížku viděla, věděla jsem, že ji budu jednou mít. A jako opožděný dárek? Beru... :-D
xD Upe s Barčou! Hele Baruš, oni tu mají Twilight! Joo!!? Kdee?? xD