Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Veri napsal(a):
xD Upe s Barčou! Hele Baruš, oni tu mají Twilight! Joo!!? Kdee?? xD
:-D Já ji viděla v Librexu v Místku, ale jak jsem koukla na cenu... vau! A celkem tenká, když se to vezme, já si teď zvykla na takový 400 až 600 stránkový knížky :-D
Abby napsal(a):
:-D Já ji viděla v Librexu v Místku, ale jak jsem koukla na cenu... vau! A celkem tenká, když se to vezme, já si teď zvykla na takový 400 až 600 stránkový knížky :-D
Tj.. ale tak, máš to podrobně.. xD Nee 600 stránek o Twilightu.. xD
Veri napsal(a):
Tj.. ale tak, máš to podrobně.. xD Nee 600 stránek o Twilightu.. xD
No taky 400 stránek u Dity Saxové...
Abby napsal(a):
No taky 400 stránek u Dity Saxové...
už to máš přečtené ;)
Veri napsal(a):
už to máš přečtené ;)
Už dávno, teď to čte Katka... Já chci taky zase něco číst, ale nevím co, no vím, ale nevím kaj to sehnat...
Abby napsal(a):
Už dávno, teď to čte Katka... Já chci taky zase něco číst, ale nevím co, no vím, ale nevím kaj to sehnat...
Co chceš? :-)
Veri napsal(a):
chudák kluk.. takový trapas.. a schválně? xD
no tak jak jinak nez schvalne. pro srandu vsechno ne? A jeste jsem mu koupil prani s 18:D
Abby napsal(a):
A nezapomeň, že první rok u psů se počítá za 14 let lidských, zbytek je už pak po sedmi letech :)
To jsem radsi vynechal, protoze uz by to byl moc starej pes....:D
Abby napsal(a):
Tak ona mi přála, ale dáreček žádnej :-D Nevadí, ale za ten dárek budu absolutně šťastná!! :-D
A co si prejes? Poradnou kost nebo radsi celeho jelena?:)
Veri napsal(a):
No promiň.. xD Myslím, že ne.. xD Sice se učíš různé druhy malty, ale na tohle si potřeboval mobil... xD
Jaj bygl a jak je vtipnej. ja slysel ze jste takovy mrzuti a tady cumim a on je tu vtipnej bygl. Konec...:D