Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Abby napsal(a):
Nee... jen takovou knížečku... kterou už jsem měla během dalšího dne přečtenou :-)
.... No koment....
to neni mozne, ale tak zase kdyz nekoho neco takstrasne moc bavi tak to jde, to pak jo...
Abby napsal(a):
Nee... jen takovou knížečku... kterou už jsem měla během dalšího dne přečtenou :-)
Joo, neznám ji náhodou? xD Možná bych si ji mohla taky přečíst.. xD
konz napsal(a):
Coze?! To uz neni normalne ne? Jako ja taky neco treba prectu sem tam, ale nejak me to teda nebere, a i tenci knihu ctu treba mesic, ale 600 stranek za 3 je maras.....:D to jsi cele dny skoro nic nedelala ne?
Právě že jo, měla jsem takový skoro normální den, ale s 600ti stránkovou knížkou v ruce. A navíc čtu většinou stejně až večer... :) Ono taky záleží jestli tě ta kniha baví a jestli se dá dobře číst, některé knihy jsou tak zamotané a mají dlouhé věty, že kolikrát nevíš o čem se vlastně psalo...
konz napsal(a):
no si myslim, protože já mám na kocky alergii:)
Z malé kočičky (která trápila konzův nos) se stal hrozivý vlk!! :-D
Veri napsal(a):
Joo, neznám ji náhodou? xD Možná bych si ji mohla taky přečíst.. xD
No zřejmě jo, jelikož se bavíme o te knížce cos mi dala. xD
Abby napsal(a):
No zřejmě jo, jelikož se bavíme o te knížce cos mi dala. xD
Pššt, to mělo být tajemství.. xD
Abby napsal(a):
Právě že jo, měla jsem takový skoro normální den, ale s 600ti stránkovou knížkou v ruce. A navíc čtu většinou stejně až večer... :) Ono taky záleží jestli tě ta kniha baví a jestli se dá dobře číst, některé knihy jsou tak zamotané a mají dlouhé věty, že kolikrát nevíš o čem se vlastně psalo...
No to věřím. Jako jo je pravda žekdyž tě něco baví tak jsi do toho zažrany jak pes. To já třeba jednou seděl celý den doma a čuměl jen na filmy....:)
Abby napsal(a):
Z malé kočičky (která trápila konzův nos) se stal hrozivý vlk!! :-D
jj degenerace jak vyšitá:D
konz napsal(a):
No to věřím. Jako jo je pravda žekdyž tě něco baví tak jsi do toho zažrany jak pes. To já třeba jednou seděl celý den doma a čuměl jen na filmy....:)
No jo, ale filmy a knížky jsou něco jiného víš.. xD
konz napsal(a):
To jo, a že já umím být do knížky pořádně zažraná. :-D Navíc teď mám v plánu tento týden (snad ve čtvrtek) koupit si novou knížku - Pravá krev: Mrtví do soumraku... jsem na ni hodně zvědavá, jelikož seriál přímo miluju. ;-) Jinač taky jsem vydržela celý den sedět a čučet na seriál, takový seriálový maraton. :)