Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Abby
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
7. 9. 2009 / 18:22:47 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

jj degenerace jak vyšitá:D

To teda jo... ;-D

Abby
7. 9. 2009 / 18:23:51 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

No jo, ale filmy a knížky jsou něco jiného víš.. xD

To je teda rozdíl no, teda pokud u filmu nemáš hodně dlouhé titulky. :-D Ale stejně... :)

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
8. 9. 2009 / 18:41:21 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

To je teda rozdíl no, teda pokud u filmu nemáš hodně dlouhé titulky. :-D Ale stejně... :)

No ale někteří se raději koukají na filmy než aby si přečetli knížku.. Já jsem třeba ráda, že jsem si nejprve Twilight přečetla, než jsem ho viděla jako film.. V knížce tam je toho víc a mnohem to prožíváš, než u filmu.. xD

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Abby
8. 9. 2009 / 20:39:27 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

No ale někteří se raději koukají na filmy než aby si přečetli knížku.. Já jsem třeba ráda, že jsem si nejprve Twilight přečetla, než jsem ho viděla jako film.. V knížce tam je toho víc a mnohem to prožíváš, než u filmu.. xD

To je jasné, škoda, že jsem ji dostala až po filmu, ale New Moon už mám několikrát přečtený, stejně tak i Eclipse a Breaking Dawn, takže tady už budu vědět co a jak. :) A je naprosto jasné, že kniha je lepší než film, o tom není pochyb, teda alespoň u Twilightu. :-D

Veri
9. 9. 2009 / 15:58:59 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

To je jasné, škoda, že jsem ji dostala až po filmu, ale New Moon už mám několikrát přečtený, stejně tak i Eclipse a Breaking Dawn, takže tady už budu vědět co a jak. :) A je naprosto jasné, že kniha je lepší než film, o tom není pochyb, teda alespoň u Twilightu. :-D

No to jo, ale zas někdo to má jinak víš co.. někomu s enechce číst knížka, páč je moc línej, tak si počká na film.. Ale zas někdy je lepší film, než knížka.. :) Já sice třeba Pána prstenu nečetla, ale film se mi hodně líbil..

Abby
9. 9. 2009 / 16:06:32 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

No to jo, ale zas někdo to má jinak víš co.. někomu s enechce číst knížka, páč je moc línej, tak si počká na film.. Ale zas někdy je lepší film, než knížka.. :) Já sice třeba Pána prstenu nečetla, ale film se mi hodně líbil..

Tak to snad ani nemůžeš posuzovat, ne snad...? Já jsem sice taky byla magor do filmu, ale kdybych jako první přečetla knihu, tak jsem na film asi "jen" zvědavá. Zítra si jdu koupit Pravou krev: Mrtví do soumraku, seriál zbožňuji, takže jsem hodně zvědavá na ty knížky, konečně budu mít zase něco jiného na čtení (a jestli to projde mou teorií, lepší kniha než film/seriál, tak budu v sedmém nebi). :) ... magor, já vím. :-D

Veri
9. 9. 2009 / 16:31:25 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Tak to snad ani nemůžeš posuzovat, ne snad...? Já jsem sice taky byla magor do filmu, ale kdybych jako první přečetla knihu, tak jsem na film asi "jen" zvědavá. Zítra si jdu koupit Pravou krev: Mrtví do soumraku, seriál zbožňuji, takže jsem hodně zvědavá na ty knížky, konečně budu mít zase něco jiného na čtení (a jestli to projde mou teorií, lepší kniha než film/seriál, tak budu v sedmém nebi). :) ... magor, já vím. :-D

Joo, tak to mi otom pučíš.. :) Víš co, první knížka, pak seriál.. xD Ale jako jo, ale fakt někdno si tu knihu nepřečte a nezažije ten pocit.. :)

Abby
9. 9. 2009 / 16:44:45 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Joo, tak to mi otom pučíš.. :) Víš co, první knížka, pak seriál.. xD Ale jako jo, ale fakt někdno si tu knihu nepřečte a nezažije ten pocit.. :)

To se ještě uvidí. :-P Už tak je bída, že jsi neviděla ani jeden díl TB. :-D To i Kača se dívá... :-D

Veri
9. 9. 2009 / 16:56:52 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

To se ještě uvidí. :-P Už tak je bída, že jsi neviděla ani jeden díl TB. :-D To i Kača se dívá... :-D

Náhodou, biděla jsem skoro půj dílu.. když si mi ukazovala Sookie a Erica.. xD

Abby
9. 9. 2009 / 17:01:08 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Náhodou, biděla jsem skoro půj dílu.. když si mi ukazovala Sookie a Erica.. xD

To se vůbec nepočítá, Eric je v 2. sérii samozřejmostí! :-D