Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
10. 9. 2009 / 13:39:46 (před 15 roky)
off

[citace=Abby]

To se vůbec nepočítá, Eric je v 2. sérii samozřejmostí! :-D
hm... :( Ale jo, skoro, už si mi ukázala hlavní hrdiny, to je nejdůležitější.. xD

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Abby
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
10. 9. 2009 / 19:27:19 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

[citace=Abby]

To se vůbec nepočítá, Eric je v 2. sérii samozřejmostí! :-D
hm... :( Ale jo, skoro, už si mi ukázala hlavní hrdiny, to je nejdůležitější.. xD

Knížku už (konečně) mám a je skvělá! Však o pauza při čekání na 3. sérii, se budu asi koukat na TB od začátku, takže se klidně můžou dívat se mnou. :-D

Veri
11. 9. 2009 / 17:30:23 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Knížku už (konečně) mám a je skvělá! Však o pauza při čekání na 3. sérii, se budu asi koukat na TB od začátku, takže se klidně můžou dívat se mnou. :-D

No! to je nápad! xD vždycky napíšeš, jdu se dívat na TB! a já příjdu.. xD

Abby
11. 9. 2009 / 17:41:10 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

No! to je nápad! xD vždycky napíšeš, jdu se dívat na TB! a já příjdu.. xD

No klidně, jak chceš... Já můžu napsat, ale jestli podstoupíš tu hodinku vlakem či busem, to je na tobě. :-D Každopádně, budu se snažit na to koukat jen o víkendech, stejně nebudu mít přes týden čas... :-D

Veri
13. 9. 2009 / 16:08:41 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

No klidně, jak chceš... Já můžu napsat, ale jestli podstoupíš tu hodinku vlakem či busem, to je na tobě. :-D Každopádně, budu se snažit na to koukat jen o víkendech, stejně nebudu mít přes týden čas... :-D

No na to jsem myslela právě, že v týdnu, asi nepřijedu.. xD Ale o víkendech, tak asi v sobotu. Páč v něděli už zas odpo jedem..

Abby
13. 9. 2009 / 17:55:51 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

No na to jsem myslela právě, že v týdnu, asi nepřijedu.. xD Ale o víkendech, tak asi v sobotu. Páč v něděli už zas odpo jedem..

Však jsem to pochopila. :) No, knížku mám přečtenou, 2. díl půjdu asi za chvilku objednat... a zítra konečně a zároveň bohužel 12. epizoda seriálu. :-D

Veri
13. 9. 2009 / 18:06:09 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Však jsem to pochopila. :) No, knížku mám přečtenou, 2. díl půjdu asi za chvilku objednat... a zítra konečně a zároveň bohužel 12. epizoda seriálu. :-D

bohužel konečně? xD Ttj, a jsou dobré ty knížky? Co říkáš? kniha/film(seriál)?

Abby
13. 9. 2009 / 19:16:36 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

bohužel konečně? xD Ttj, a jsou dobré ty knížky? Co říkáš? kniha/film(seriál)?

Po 2 týdnech napínavého čekání (konečně) 12. díl, (bohužel) je to poslední díl 2. série. Jo, ta 1. kniha je vážně skvělá, i když některé "scény" jsou obzvláště zajímavé :-D, je to něco jiného - vidět to - a - číst si o tom -. :) Kdybych to měla srovnat, tak je to tak 50:50 - kniha:seriál, ale pár procent bych dala navrh asi knize.

Veri
15. 9. 2009 / 17:57:17 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Po 2 týdnech napínavého čekání (konečně) 12. díl, (bohužel) je to poslední díl 2. série. Jo, ta 1. kniha je vážně skvělá, i když některé "scény" jsou obzvláště zajímavé :-D, je to něco jiného - vidět to - a - číst si o tom -. :) Kdybych to měla srovnat, tak je to tak 50:50 - kniha:seriál, ale pár procent bych dala navrh asi knize.

Ttj, kniha vede.. xD Tak to mi musíš pučit! xD jojo, kámoška je taky smutná, že už to končí.. ale nad budou další ne?

Abby
16. 9. 2009 / 20:43:11 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Ttj, kniha vede.. xD Tak to mi musíš pučit! xD jojo, kámoška je taky smutná, že už to končí.. ale nad budou další ne?

Jojo to určitě. Ono o tu knížku budou za chvilku rvačky. :-D Tolik lidí si ji chce půjčit. :) A mezitím co čekám na 2. díl, čtu si Na větrné hůrce, pak mám slíbený Rozum a cit. Se nudit teda nebudu. :-D