Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
16. 9. 2009 / 21:08:25 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

To jo, a že já umím být do knížky pořádně zažraná. :-D Navíc teď mám v plánu tento týden (snad ve čtvrtek) koupit si novou knížku - Pravá krev: Mrtví do soumraku... jsem na ni hodně zvědavá, jelikož seriál přímo miluju. ;-) Jinač taky jsem vydržela celý den sedět a čučet na seriál, takový seriálový maraton. :)

Film je lepší. I když seriál má taky hodně do sebe.

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
16. 9. 2009 / 21:09:41 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

No jo, ale filmy a knížky jsou něco jiného víš.. xD

jj vím, ale já radši film. Nic proti knížkám, ale mám rád hodně hlasitý zvukový doprovod...:)

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 9. 2009 / 21:08:14 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

jj vím, ale já radši film. Nic proti knížkám, ale mám rád hodně hlasitý zvukový doprovod...:)

Jo hlavně Kabáty, metal a tak že.. To u většiny filmů nenajdeš.. xD Takže ti zbívá Celine Dion u Titaniku.. xD

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Editováno: 1x | Naposledy: 17. 9. 2009 / 21:08:42
PeggyBlacket
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
27. 9. 2009 / 11:39:11 (před 15 roky)
off

Třeba mi někdo pomůže.
Hledám další části knihy od Laurell K.Hamilton o Anitě Blak v češtině.Někde by měly být její neoficiální překlady.V knihách je vydaných zatím 5 z 15.
Díky za reakce.Peggy

konz
28. 9. 2009 / 00:06:46 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Jo hlavně Kabáty, metal a tak že.. To u většiny filmů nenajdeš.. xD Takže ti zbívá Celine Dion u Titaniku.. xD

Jj metal, rock a nejaky ten punk. No tak Celine Dion vážně nemusím, nic proti. Ale nahodou v Titanicu to byla dobra hudba

Abby
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
28. 9. 2009 / 20:47:11 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Film je lepší. I když seriál má taky hodně do sebe.

Já zase raději volím seriál, sice se na něj mnohem více vyvíjí zívislost, ale taky se do něj více sžívám a tím si ho i víc užívám. :-D

Abby
28. 9. 2009 / 20:49:11 (před 15 roky)
off
PeggyBlacket napsal(a):

Třeba mi někdo pomůže.
Hledám další části knihy od Laurell K.Hamilton o Anitě Blak v češtině.Někde by měly být její neoficiální překlady.V knihách je vydaných zatím 5 z 15.
Díky za reakce.Peggy

Vůbec netuším kde by mohly překlady být, ale na tyhle knížky se chystám. Prý jsou hodně dobré... :-)

Abby
28. 9. 2009 / 20:54:24 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Jj metal, rock a nejaky ten punk. No tak Celine Dion vážně nemusím, nic proti. Ale nahodou v Titanicu to byla dobra hudba

Asi tak nějak. Raději skvělý rock, než si pouštět slaďoučké písničky, ze kterých až med teče ze sluchátek. :-)

Paulinho
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
28. 9. 2009 / 21:28:13 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Asi tak nějak. Raději skvělý rock, než si pouštět slaďoučké písničky, ze kterých až med teče ze sluchátek. :-)

Raději pořadný rap, příp. občas UK speed garage:-D, než rock. Ne, že se tu začneme hádat o hudebních stylech, jen jsem taky přispěl svým názorem:-D

Není dobré, aby člověk byl sám. Genesis, 2.18
Abby
29. 9. 2009 / 16:55:52 (před 15 roky)
off
Paulinho napsal(a):

Raději pořadný rap, příp. občas UK speed garage:-D, než rock. Ne, že se tu začneme hádat o hudebních stylech, jen jsem taky přispěl svým názorem:-D

Není důvod, proč se nepodělit, že? :-) Já jsem jeden čas "ujížděla" na americkém rapu... ale to jsou už čááásy... :-D