Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Abby napsal(a):
To jo, a že já umím být do knížky pořádně zažraná. :-D Navíc teď mám v plánu tento týden (snad ve čtvrtek) koupit si novou knížku - Pravá krev: Mrtví do soumraku... jsem na ni hodně zvědavá, jelikož seriál přímo miluju. ;-) Jinač taky jsem vydržela celý den sedět a čučet na seriál, takový seriálový maraton. :)
Film je lepší. I když seriál má taky hodně do sebe.
Veri napsal(a):
No jo, ale filmy a knížky jsou něco jiného víš.. xD
jj vím, ale já radši film. Nic proti knížkám, ale mám rád hodně hlasitý zvukový doprovod...:)
konz napsal(a):
jj vím, ale já radši film. Nic proti knížkám, ale mám rád hodně hlasitý zvukový doprovod...:)
Jo hlavně Kabáty, metal a tak že.. To u většiny filmů nenajdeš.. xD Takže ti zbívá Celine Dion u Titaniku.. xD
Třeba mi někdo pomůže.
Hledám další části knihy od Laurell K.Hamilton o Anitě Blak v češtině.Někde by měly být její neoficiální překlady.V knihách je vydaných zatím 5 z 15.
Díky za reakce.Peggy
Veri napsal(a):
Jo hlavně Kabáty, metal a tak že.. To u většiny filmů nenajdeš.. xD Takže ti zbívá Celine Dion u Titaniku.. xD
Jj metal, rock a nejaky ten punk. No tak Celine Dion vážně nemusím, nic proti. Ale nahodou v Titanicu to byla dobra hudba
konz napsal(a):
Film je lepší. I když seriál má taky hodně do sebe.
Já zase raději volím seriál, sice se na něj mnohem více vyvíjí zívislost, ale taky se do něj více sžívám a tím si ho i víc užívám. :-D
PeggyBlacket napsal(a):
Třeba mi někdo pomůže.
Hledám další části knihy od Laurell K.Hamilton o Anitě Blak v češtině.Někde by měly být její neoficiální překlady.V knihách je vydaných zatím 5 z 15.
Díky za reakce.Peggy
Vůbec netuším kde by mohly překlady být, ale na tyhle knížky se chystám. Prý jsou hodně dobré... :-)
konz napsal(a):
Jj metal, rock a nejaky ten punk. No tak Celine Dion vážně nemusím, nic proti. Ale nahodou v Titanicu to byla dobra hudba
Asi tak nějak. Raději skvělý rock, než si pouštět slaďoučké písničky, ze kterých až med teče ze sluchátek. :-)
Abby napsal(a):
Asi tak nějak. Raději skvělý rock, než si pouštět slaďoučké písničky, ze kterých až med teče ze sluchátek. :-)
Raději pořadný rap, příp. občas UK speed garage:-D, než rock. Ne, že se tu začneme hádat o hudebních stylech, jen jsem taky přispěl svým názorem:-D
Paulinho napsal(a):
Raději pořadný rap, příp. občas UK speed garage:-D, než rock. Ne, že se tu začneme hádat o hudebních stylech, jen jsem taky přispěl svým názorem:-D
Není důvod, proč se nepodělit, že? :-) Já jsem jeden čas "ujížděla" na americkém rapu... ale to jsou už čááásy... :-D