Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Abby napsal(a):
Tak Simple plan jsou fajn, ale když zpívá například nějaká puberťačka o věcech, kterým sand ani ještě nemůže rozumět, nebo nějaká uječená a ubrečená zpěvačka, či dívčí skupina... To není nic pro mě. :-) A co se týče těch řváčů, tak ne každá metalistická nebo rocková kapela musí být až tak uječená... pro mě je to třeba pohlazení na duši. :-D (A to nechodím v černé ani nic takového... ) :-)
Náhodou, mě černá sluší.. xD Ale nejsem metal, gotik nebo tak.. Nejsem žádný styl.. :)A poslouchám, to co zrovna frčí.. xD
Abby napsal(a):
Evanescence s Amy Lee moc ráda poslouchám, ale Nightwish taky moc nemusím...
jj evanescence si taky hodne rad pustim, a u toho se krasne da odpocivat... A Nightwish uz pro me umrel...
Abby napsal(a):
Jo, nedokážou ani slyšet pořádnou hudbu, a pak to taky tak vypadaá. :-)
JO! přesné! a pak jsou schopni akorat poslouchat HIp Hop (Hlouček impotentnich pitomců hopsajících okolo podia) a šijou s sebou aby snad vyklepaly med z ucha... No proste konec... :D
Veri napsal(a):
cožee? xD Náhodou, já poslouchám Simple Plan.. :) A Ne nějaké řváče.. xD
No Tak Simple plan by jeste celkem sel. Ty jsem poslouchal kdyz mi bylo asi 13 nebo 14:):D Ale je to lepsi jak treba Hip Hop....;-)
Abby napsal(a):
Tak Simple plan jsou fajn, ale když zpívá například nějaká puberťačka o věcech, kterým sand ani ještě nemůže rozumět, nebo nějaká uječená a ubrečená zpěvačka, či dívčí skupina... To není nic pro mě. :-) A co se týče těch řváčů, tak ne každá metalistická nebo rocková kapela musí být až tak uječená... pro mě je to třeba pohlazení na duši. :-D (A to nechodím v černé ani nic takového... ) :-)
Jo! přesně tak! Jako že ja si na sebe celem rad hodim neco černeho, na nohy hodim Gladyny a jdu ven a nebo na festak, nebo koncert. A je to luxus pocit...:)
Veri napsal(a):
Náhodou, mě černá sluší.. xD Ale nejsem metal, gotik nebo tak.. Nejsem žádný styl.. :)A poslouchám, to co zrovna frčí.. xD
aha, ale ja mam taky rad cernou. tak je nahodou kransa...:)
konz napsal(a):
Jo! přesně tak! Jako že ja si na sebe celem rad hodim neco černeho, na nohy hodim Gladyny a jdu ven a nebo na festak, nebo koncert. A je to luxus pocit...:)
Bych tě chtěla vidět v gladach teda.. :D
konz napsal(a):
aha, ale ja mam taky rad cernou. tak je nahodou kransa...:)
Je no.. a Víš co, černá zeštíhluje ;)
Veri napsal(a):
Bych tě chtěla vidět v gladach teda.. :D
Nějaky problem? Bys cumela procim te...