Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 10. 2009 / 21:06:24 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Tak Simple plan jsou fajn, ale když zpívá například nějaká puberťačka o věcech, kterým sand ani ještě nemůže rozumět, nebo nějaká uječená a ubrečená zpěvačka, či dívčí skupina... To není nic pro mě. :-) A co se týče těch řváčů, tak ne každá metalistická nebo rocková kapela musí být až tak uječená... pro mě je to třeba pohlazení na duši. :-D (A to nechodím v černé ani nic takového... ) :-)

Náhodou, mě černá sluší.. xD Ale nejsem metal, gotik nebo tak.. Nejsem žádný styl.. :)A poslouchám, to co zrovna frčí.. xD

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 10. 2009 / 12:27:30 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Evanescence s Amy Lee moc ráda poslouchám, ale Nightwish taky moc nemusím...

jj evanescence si taky hodne rad pustim, a u toho se krasne da odpocivat... A Nightwish uz pro me umrel...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
10. 10. 2009 / 12:29:29 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Jo, nedokážou ani slyšet pořádnou hudbu, a pak to taky tak vypadaá. :-)

JO! přesné! a pak jsou schopni akorat poslouchat HIp Hop (Hlouček impotentnich pitomců hopsajících okolo podia) a šijou s sebou aby snad vyklepaly med z ucha... No proste konec... :D

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
10. 10. 2009 / 12:30:23 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

cožee? xD Náhodou, já poslouchám Simple Plan.. :) A Ne nějaké řváče.. xD

No Tak Simple plan by jeste celkem sel. Ty jsem poslouchal kdyz mi bylo asi 13 nebo 14:):D Ale je to lepsi jak treba Hip Hop....;-)

konz
10. 10. 2009 / 12:31:25 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Tak Simple plan jsou fajn, ale když zpívá například nějaká puberťačka o věcech, kterým sand ani ještě nemůže rozumět, nebo nějaká uječená a ubrečená zpěvačka, či dívčí skupina... To není nic pro mě. :-) A co se týče těch řváčů, tak ne každá metalistická nebo rocková kapela musí být až tak uječená... pro mě je to třeba pohlazení na duši. :-D (A to nechodím v černé ani nic takového... ) :-)

Jo! přesně tak! Jako že ja si na sebe celem rad hodim neco černeho, na nohy hodim Gladyny a jdu ven a nebo na festak, nebo koncert. A je to luxus pocit...:)

konz
10. 10. 2009 / 12:31:57 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Náhodou, mě černá sluší.. xD Ale nejsem metal, gotik nebo tak.. Nejsem žádný styl.. :)A poslouchám, to co zrovna frčí.. xD

aha, ale ja mam taky rad cernou. tak je nahodou kransa...:)

Veri
10. 10. 2009 / 12:40:21 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Jo! přesně tak! Jako že ja si na sebe celem rad hodim neco černeho, na nohy hodim Gladyny a jdu ven a nebo na festak, nebo koncert. A je to luxus pocit...:)

Bych tě chtěla vidět v gladach teda.. :D

Veri
10. 10. 2009 / 12:40:36 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

aha, ale ja mam taky rad cernou. tak je nahodou kransa...:)

Je no.. a Víš co, černá zeštíhluje ;)

konz
10. 10. 2009 / 13:22:42 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Bych tě chtěla vidět v gladach teda.. :D

Nějaky problem? Bys cumela procim te...

konz
10. 10. 2009 / 13:23:02 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Je no.. a Víš co, černá zeštíhluje ;)

to vím, ale to zrovna nepotrebuju...:D