Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Abby
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
10. 10. 2009 / 15:28:10 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

jj evanescence si taky hodne rad pustim, a u toho se krasne da odpocivat... A Nightwish uz pro me umrel...

To jo, Evanescence jsou už delší dobu taková má srdeční záležitost. :-)

Abby
10. 10. 2009 / 15:32:29 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

JO! přesné! a pak jsou schopni akorat poslouchat HIp Hop (Hlouček impotentnich pitomců hopsajících okolo podia) a šijou s sebou aby snad vyklepaly med z ucha... No proste konec... :D

Hej tak to jsi dobře vystihl! :-D Já proti nim sice nic až tak nemám, ale souhlasím s tebou. :-D

Abby
10. 10. 2009 / 15:37:47 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Jo! přesně tak! Jako že ja si na sebe celem rad hodim neco černeho, na nohy hodim Gladyny a jdu ven a nebo na festak, nebo koncert. A je to luxus pocit...:)

Tak pro mě je černá ta nej (společně s červenou), ale už se v ní tak neangažuju - to je za mnou, a jak to tak vidím, tak zase přede mnou (ono to musí někdy zase přijít). :-D A ten luxus pocit - to souhlasím, byly doby, kdy jsem se v něčem jiném cítila naprosto nepohodlně. :-)

Abby
10. 10. 2009 / 15:39:07 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Je no.. a Víš co, černá zeštíhluje ;)

Mě připadá, že jsem v ní furt stejná. :-D

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 10. 2009 / 17:22:25 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Jn.. :D Ale černá je pohodlná.. To je známá věc.. :D

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Abby
18. 10. 2009 / 22:06:30 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Tož samozřejmě. :-D A navíc - černá se hodí ke všemu... :-)

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 10. 2009 / 13:27:12 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Hej tak to jsi dobře vystihl! :-D Já proti nim sice nic až tak nemám, ale souhlasím s tebou. :-D

Tak jako oni by mi taky nějak moc zvlaštně nevadili, ale znal jsem jednoho takového debi*a co byl Hip hop vyznani a totalne se mi to zhnusilo. Borec dostal malem pres tlamu a od te dpby nemuzu hip hop vubec vystat a uz vubec slyset...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
19. 10. 2009 / 13:28:45 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Tak pro mě je černá ta nej (společně s červenou), ale už se v ní tak neangažuju - to je za mnou, a jak to tak vidím, tak zase přede mnou (ono to musí někdy zase přijít). :-D A ten luxus pocit - to souhlasím, byly doby, kdy jsem se v něčem jiném cítila naprosto nepohodlně. :-)

Tak červena zase ne, ae tak tmave zelena, hneda a modra a samo že Černa! Ty jsou asi nej. A navic černá má hned jednu výhodu. Když utíkáš před štubama v noci tak tě nejde hned tak videt...:D

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
19. 10. 2009 / 13:29:10 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

A já sem v ní pry strašně sexy:D:D

konz
19. 10. 2009 / 13:30:18 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

No to teda! V pokoji mi vysí černa metal vlajka a jak to segra videla tak se lekla a rekla ze tam nechce spat...:D