Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
jj evanescence si taky hodne rad pustim, a u toho se krasne da odpocivat... A Nightwish uz pro me umrel...
To jo, Evanescence jsou už delší dobu taková má srdeční záležitost. :-)
konz napsal(a):
JO! přesné! a pak jsou schopni akorat poslouchat HIp Hop (Hlouček impotentnich pitomců hopsajících okolo podia) a šijou s sebou aby snad vyklepaly med z ucha... No proste konec... :D
Hej tak to jsi dobře vystihl! :-D Já proti nim sice nic až tak nemám, ale souhlasím s tebou. :-D
konz napsal(a):
Jo! přesně tak! Jako že ja si na sebe celem rad hodim neco černeho, na nohy hodim Gladyny a jdu ven a nebo na festak, nebo koncert. A je to luxus pocit...:)
Tak pro mě je černá ta nej (společně s červenou), ale už se v ní tak neangažuju - to je za mnou, a jak to tak vidím, tak zase přede mnou (ono to musí někdy zase přijít). :-D A ten luxus pocit - to souhlasím, byly doby, kdy jsem se v něčem jiném cítila naprosto nepohodlně. :-)
Veri napsal(a):
Je no.. a Víš co, černá zeštíhluje ;)
Mě připadá, že jsem v ní furt stejná. :-D
Abby napsal(a):
Jn.. :D Ale černá je pohodlná.. To je známá věc.. :D
Veri napsal(a):
Tož samozřejmě. :-D A navíc - černá se hodí ke všemu... :-)
Abby napsal(a):
Hej tak to jsi dobře vystihl! :-D Já proti nim sice nic až tak nemám, ale souhlasím s tebou. :-D
Tak jako oni by mi taky nějak moc zvlaštně nevadili, ale znal jsem jednoho takového debi*a co byl Hip hop vyznani a totalne se mi to zhnusilo. Borec dostal malem pres tlamu a od te dpby nemuzu hip hop vubec vystat a uz vubec slyset...
Abby napsal(a):
Tak pro mě je černá ta nej (společně s červenou), ale už se v ní tak neangažuju - to je za mnou, a jak to tak vidím, tak zase přede mnou (ono to musí někdy zase přijít). :-D A ten luxus pocit - to souhlasím, byly doby, kdy jsem se v něčem jiném cítila naprosto nepohodlně. :-)
Tak červena zase ne, ae tak tmave zelena, hneda a modra a samo že Černa! Ty jsou asi nej. A navic černá má hned jednu výhodu. Když utíkáš před štubama v noci tak tě nejde hned tak videt...:D
Abby napsal(a):
A já sem v ní pry strašně sexy:D:D
Veri napsal(a):
No to teda! V pokoji mi vysí černa metal vlajka a jak to segra videla tak se lekla a rekla ze tam nechce spat...:D