Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
No to teda! V pokoji mi vysí černa metal vlajka a jak to segra videla tak se lekla a rekla ze tam nechce spat...:D
Hej jo, to bych taky řekla.. :D
konz napsal(a):
Tak jako oni by mi taky nějak moc zvlaštně nevadili, ale znal jsem jednoho takového debi*a co byl Hip hop vyznani a totalne se mi to zhnusilo. Borec dostal malem pres tlamu a od te dpby nemuzu hip hop vubec vystat a uz vubec slyset...
Mě se ještě nestalo, že bych měla s někým vyloženě problém, jen mi celkem vadí, že si o sobě někteří myslí jací to jsou borci...:/
konz napsal(a):
Tak červena zase ne, ae tak tmave zelena, hneda a modra a samo že Černa! Ty jsou asi nej. A navic černá má hned jednu výhodu. Když utíkáš před štubama v noci tak tě nejde hned tak videt...:D
Zelenou a modrou taky, hnědou mám hodně ráda... a pokud bych měla volit světlejší, tak je to oranžová a příjemně žlutá, i když přece jen ty tmavé vítězí. :-D
No, tak to je teda výhoda! :-D
konz napsal(a):
A já sem v ní pry strašně sexy:D:D
Tak to bych chtěla teda vidět na vlastní oči!! :-D
Kdybych byla v nějakých šatičkách, ne v kalhotech a tričku, tak by to asi taky vypadalo jinak že... :-D Ale sexy konz v černé... jak tak čtu, přímo pastva pro oči, jo? :-D
Veri napsal(a):
Hej jo, to bych taky řekla.. :D
)
Prosé, tě ty naděláš... To neni zase tal srašné...
Abby napsal(a):
Mě se ještě nestalo, že bych měla s někým vyloženě problém, jen mi celkem vadí, že si o sobě někteří myslí jací to jsou borci...:/
Jo no takoví ti Hopity Hop Gangstři:D:D
Abby napsal(a):
Zelenou a modrou taky, hnědou mám hodně ráda... a pokud bych měla volit světlejší, tak je to oranžová a příjemně žlutá, i když přece jen ty tmavé vítězí. :-D
No, tak to je teda výhoda! :-D
:D:D No u mě svetlejší barvy nemaji šanci:D Uz jsou davno vytlacene ze skříne...:D ALe třeba takova oranzova, červena ty celkem jeste jsou, ale v normalni mire...
Abby napsal(a):
Tak to bych chtěla teda vidět na vlastní oči!! :-D
Kdybych byla v nějakých šatičkách, ne v kalhotech a tričku, tak by to asi taky vypadalo jinak že... :-D Ale sexy konz v černé... jak tak čtu, přímo pastva pro oči, jo? :-D
:D:D No to teda:D Ale tak jako skoro kazdy vypada v černě elegantne a nebo sexy...;-)
konz napsal(a):
:D:D No to teda:D Ale tak jako skoro kazdy vypada v černě elegantne a nebo sexy...;-)
To jo :) A tim ne každým myslíš sebe? ;) :D
konz napsal(a):
Jo no takoví ti Hopity Hop Gangstři:D:D
Zrovna dneska jel se mnou v buse takový boreček, myslím 8. třída... no co ho znám už pár let - je to blbec nehorázný, kdysi taky hajzlík a teď ze sebe dělá já nevím co v tom autobuse. :-D