Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
:D:D No to teda:D Ale tak jako skoro kazdy vypada v černě elegantne a nebo sexy...;-)
To jo, i když někteří naši spoluobčané velmi často navštěvující McDonaldy či KFC už tak -sexy- nejsou. :-D A už vůbec ne v černých plavkách. :-D
Veri napsal(a):
To jo :) A tim ne každým myslíš sebe? ;) :D
Ne ne.... tím myslím takové ty zablešené a zarostlé býgli co o sebe nepečujou....:D
Abby napsal(a):
To jo, i když někteří naši spoluobčané velmi často navštěvující McDonaldy či KFC už tak -sexy- nejsou. :-D A už vůbec ne v černých plavkách. :-D
:D no to teda:D:D Ti maji do sexy postavy teda pěkne daleko...:D Ale zase jako třeba se snazi vypadat dobře ze nasebe hodi černe plavky, ale vetšinou takovy maly kousek obleceni uz moc velkem zazraky neudela....:D
Abby napsal(a):
Zrovna dneska jel se mnou v buse takový boreček, myslím 8. třída... no co ho znám už pár let - je to blbec nehorázný, kdysi taky hajzlík a teď ze sebe dělá já nevím co v tom autobuse. :-D
Jj přesně! O takovyhle mluvím! Uplni vymazanci!
konz napsal(a):
Ne ne.... tím myslím takové ty zablešené a zarostlé býgli co o sebe nepečujou....:D
Ha! tak to já nejsem.. Žádnej poblešenej býgl ;)
Veri napsal(a):
Ha! tak to já nejsem.. Žádnej poblešenej býgl ;)
No nevim, když jsem te viděl naposledy tak jsis pořád drbala kožuch:D:D
konz napsal(a):
:D no to teda:D:D Ti maji do sexy postavy teda pěkne daleko...:D Ale zase jako třeba se snazi vypadat dobře ze nasebe hodi černe plavky, ale vetšinou takovy maly kousek obleceni uz moc velkem zazraky neudela....:D
To teda ne! Spíš to má katastrofální následky! :-D Zvláště, když se ty plavky na dané osobě v závalu tuku úplně ztratí ... :-D
konz napsal(a):
Jj přesně! O takovyhle mluvím! Uplni vymazanci!
Navíc je to teď jako kdyby se s nimi rozrthl pytel. Už jsou pomalu na každém kroku. Za chvíli to bude invazivní druh! :-D
Abby napsal(a):
To teda ne! Spíš to má katastrofální následky! :-D Zvláště, když se ty plavky na dané osobě v závalu tuku úplně ztratí ... :-D
Jo no a pak vypadaji jak vepřová kyta:D:D
Abby napsal(a):
Navíc je to teď jako kdyby se s nimi rozrthl pytel. Už jsou pomalu na každém kroku. Za chvíli to bude invazivní druh! :-D
Hej jo no, mago*i jedni. Vsude to stoji, kraval to dela... No konec. Nemam je vubec rad. A nejhorsi je jak porad tak blbe cumi... Jako by vylezli z blazince...:D