Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
Jo no to bylo neco:) A stejnak nejlepsi byl zacatek, jak jsem tady s Loganem delal bordel a nad v kazde mistnosti. A pak Logan musel za trest delat zpravce fora:D
No jo to byly časy. :) A co ty tady teď tak málo? Práce?
konz napsal(a):
Tem jejim obrazkum? To by si s nema pokecalo vic male detsko:D Takove kraviny co tam maji, nechapu. Evakuacni plan je z poloviny v korejstine tak ze budu asi v prde*i jak zacne treba horet:D
To ti pak nebude zbývat nic jiného, než následovat dav korejců. :D
Abby napsal(a):
No jo to byly časy. :) A co ty tady teď tak málo? Práce?
jj prace, přítelkyne, rodina a podobně. A celkově se na kompa dostanu už jen minimalne, a navic me to uz tak nebavi jako předtím....:)
Abby napsal(a):
To ti pak nebude zbývat nic jiného, než následovat dav korejců. :D
No bud to, a nebo se naucit korejsky:D
konz napsal(a):
jj prace, přítelkyne, rodina a podobně. A celkově se na kompa dostanu už jen minimalne, a navic me to uz tak nebavi jako předtím....:)
Tak to jo. :) Já už tu taky nesedím celé dny. :D Vždycky se jen kouknu, kdyžtak něco napíšu, zadám do soutěže... :) Časy se mění. :D
konz napsal(a):
No bud to, a nebo se naucit korejsky:D
Každý nově naučený jazyk k dobru. :)
Abby napsal(a):
Tak to jo. :) Já už tu taky nesedím celé dny. :D Vždycky se jen kouknu, kdyžtak něco napíšu, zadám do soutěže... :) Časy se mění. :D
jo jo. kde jsou ty casy kdy jsme nemeli skoro zadne starosti a vsechno jsme meli uplne u prd*e, ted uz mam tak polovinu veci u pr*ele:)
Abby napsal(a):
Každý nově naučený jazyk k dobru. :)
jo jo, ale korejsky se ucit nebudu:)
Jo, tak na tom jsme stejně... :) A co latinu? Nechceš se ji učit za mě?? :D
Abby napsal(a):
Jo, tak na tom jsme stejně... :) A co latinu? Nechceš se ji učit za mě?? :D
A tak klidne bych to i zkusil:) bych pak v robote delal moc chytreho:D