Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
A tak klidne bych to i zkusil:) bych pak v robote delal moc chytreho:D
Máme moc dobrou učitelku. Takový ten typ co po třídě furt zvře jak jsme blbí, nic nevíme, ve škole nic neděláme, ptáme se na debilní otázky... a přitom více jak polovinu hodiny mluví naprosto o nečem jiném, jen ne o latině - té věnuje tak podleních 10 minut. :-D A takové jsou nejlepší - i v těch 10-ti minutách naučí a přitom si stihne ještě povykládat a pořvat. :-D
Abby napsal(a):
Máme moc dobrou učitelku. Takový ten typ co po třídě furt zvře jak jsme blbí, nic nevíme, ve škole nic neděláme, ptáme se na debilní otázky... a přitom více jak polovinu hodiny mluví naprosto o nečem jiném, jen ne o latině - té věnuje tak podleních 10 minut. :-D A takové jsou nejlepší - i v těch 10-ti minutách naučí a přitom si stihne ještě povykládat a pořvat. :-D
No jo no. takove ucitelky jsem miloval, jsem vzdycky usnul a ke konci uz se mi nic nechtelo:)
Dneska nebude žádný aprílový žertík z oblasti seriálové či filmové tvorby? Hodně stránek má vždycky nějakou blbost jako apríl a přece i tady minulý rok něco bylo.
Je to pěkná tradice a snad neskončí:-( No jo, Fruikovo dítě už je samostatné, tak nepotřebuje, aby na něj pořád Fruiko dohlížel a kontroloval, co se s ním děje:-)
Paulinho napsal(a):
Dneska nebude žádný aprílový žertík z oblasti seriálové či filmové tvorby? Hodně stránek má vždycky nějakou blbost jako apríl a přece i tady minulý rok něco bylo.
Je to pěkná tradice a snad neskončí:-( No jo, Fruikovo dítě už je samostatné, tak nepotřebuje, aby na něj pořád Fruiko dohlížel a kontroloval, co se s ním děje:-)
:D:D No ani nevim jestli tady vubec neco bylo. jsem tady dlouho nebyl... Delo se neco?
A čo by si ešte nechcel,modré z neba.Ale nie,len srandujem.Môžem sa na ne pozrieť a uvidím čo bude.
Test letního času...
Test zimního času...
Ona je zima?!
Je to vůbec možné? Všehovšudy na posledních místech??? O.o