Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
to prihlásenie v rade za ktoré dostávam body , max. je 5b ? mám 214 prihlásení za sebou..tak ma zaujíma kam až viem dôjsť :)
Pozri sa na FAQ, ktoré máš pod kreditmi v giftshope od 365-... budeš mať 7b a tým to zrejme končí ;)
Chci se svěřit. Dneska jsem se hrabala ve sklepě ve starých TV programech, abych našla skutečnou premiéru k jednomu seriálu, který spravuji. Něco je se mnou špatně.
Drunk_Queen napsal(a):
Chci se svěřit. Dneska jsem se hrabala ve sklepě ve starých TV programech, abych našla skutečnou premiéru k jednomu seriálu, který spravuji. Něco je se mnou špatně.
A stříháš nebo spíš tajně trháš při čtení fotky z časopisů, aby tě kolem neviděli? Pokud ne, tak jsi na tom líp než já :) Jinak já to vidím spíš tak, že jsi zodpovědná :)
Carnastea napsal(a):
A stříháš nebo spíš tajně trháš při čtení fotky z časopisů, aby tě kolem neviděli? Pokud ne, tak jsi na tom líp než já :) Jinak já to vidím spíš tak, že jsi zodpovědná :)
Fotky mě trhat ještě nikdy nenapadlo :). Když už někdy něco vytrhávám, tak nějakou dobu po tom, co vyjde nové číslo, to už pak ty časopisy nikdo nečte.
Stejnak člověka vyděsí, když stráví pět hodin ve sklepě v mnohaletých programech v zimě mířících asi do kotle, aby našel všechna čísla, která nejsou uložená jinde, ve kterých daný pořad je. Z daných čísel, vyrovnaných na kotli, vytrhne daný den a zbytky časopisů vyrovná tam, kde byly. A pak si je s pocitem, že to konečně má, dá na co nejhůře nalezitelné místo do pokoje. Jsem si vědoma, že tohle by většina lidí neudělala :D.
:) Ale je to krásný si myslím :)
Ti nevím, ale spíš bych to nazval vášní, než něčím špatným...
také jsem dělával něco podobného :-)
Co je na tom špatného? Kupříkladu archiváři tohle dělají pořád. A navíc je většina archiválií, které hledají kvůli informacím, uložena v depozitáři, kde je 15 stupňů Celsia. Pro archiváře je to naprosto normální, protože když neexistuje jiný způsob jak si požadované informace dohledat, tak to prostě musí udělat. Princip je stejný, jako snažit se dohledat datum premiéry starého seriálu, které se nedá jinak najít. Postě to byl jediný způsob, takže to, že to někdo dělá, spíš znamená, že je důsledný, protože zahrabat se ve sklepě a prohlížet staré TV programy musí být nuda. A důslednost ještě nikomu neublížila, nebo se mýlím?
The Doctor from The TARDIS napsal(a):
Co je na tom špatného? Kupříkladu archiváři tohle dělají pořád. A navíc je většina archiválií, které hledají kvůli informacím, uložena v depozitáři, kde je 15 stupňů Celsia. Pro archiváře je to naprosto normální, protože když neexistuje jiný způsob jak si požadované informace dohledat, tak to prostě musí udělat. Princip je stejný, jako snažit se dohledat datum premiéry starého seriálu, které se nedá jinak najít. Postě to byl jediný způsob, takže to, že to někdo dělá, spíš znamená, že je důsledný, protože zahrabat se ve sklepě a prohlížet staré TV programy musí být nuda. A důslednost ještě nikomu neublížila, nebo se mýlím?
Děkuju za reakci :). Jen teda... prohlížení programů a nuda? Cože? Mě to hrozně baví :D.