Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
hele ted sem zase sanak...takze jsem si vzpomel na heslo:D to srary a zapomel jsem to novy :D...mam se spatne rezim na co se kouknu jestli na Ramba 4 nebo na neco jinyho
Sanak napsal(a):
hele ted sem zase sanak...takze jsem si vzpomel na heslo:D to srary a zapomel jsem to novy :D...mam se spatne rezim na co se kouknu jestli na Ramba 4 nebo na neco jinyho
to máš ještě dobré, já si v oatek tak deb-lně zvrtl kotník že ho mam opuchlej a skoro nemuzu chodit...
To uz si mi rikal :D...me se to stalo taky pri fotbale...vzpominas nebo si zase opilej:D
Sanak napsal(a):
To uz si mi rikal :D...me se to stalo taky pri fotbale...vzpominas nebo si zase opilej:D
ted nejsem opilej. Nejsem nejakej alkač co by byl pořád nalitej...
konz napsal(a):
ted nejsem opilej. Nejsem nejakej alkač co by byl pořád nalitej...
No, tomu ani ty sám nevěříš :-P
Logan napsal(a):
No, tomu ani ty sám nevěříš :-P
No máš pravdu... Zase jsme skončili v hospě...
Ještě že mám takové kamarády co sem tam něco za mě zatáhnou.
Jo jinak po prvníma druhém březnu se mnou nebude nejspíš vůbec řeč, tak to teď musím nadehnat...
konz napsal(a):
No máš pravdu... Zase jsme skončili v hospě...
Ještě že mám takové kamarády co sem tam něco za mě zatáhnou.
Jo jinak po prvníma druhém březnu se mnou nebude nejspíš vůbec řeč, tak to teď musím nadehnat...
co bude na zacatku brezna?
Pavlus napsal(a):
co bude na zacatku brezna?
Zadre. Mám nározky....:-! to bude asi šavlovej tanec...
konz napsal(a):
Zadre. Mám nározky....:-! to bude asi šavlovej tanec...
ajo, tak kdybych na to nahodou zapomnela, tak vsechno nej :D
Pavlus napsal(a):
ajo, tak kdybych na to nahodou zapomnela, tak vsechno nej :D
dík no. I když nevím od kterého roku už se ty narozeniny neslaví... Ale myslím že 20 se ještě slaví a řekl bych že docela fest. Jak mi kámoš řekl kam všude pujdem tak to vypadá že zas budu dva a půl měsíce každej víkend mimo. Jak na osmnáctiny....a to už moc zažít nechcu, to už mi nechutnala ani voda...