Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
22. 1. 2008 / 16:49:39 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:-) jn. Myslím že už jsem psal snad všude, co ty?
a nejleší je jak jdou dvě stránky po sobě a tam se to střída Logan, Konz, Logan, Konz, Logan, Konz, Logan, Konz,

Tuším že jsem nepsal do hlášení chyb. Ale to tvoje střídání bych upravil. To je Logan, Konz, Logan, Konz, Logan, Konz, Logan, Pavlus, Konz, Logan, Konz, Logan, Konz, Logan, Konz, Martin, Logan, Konz...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 1. 2008 / 16:51:51 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tuším že jsem nepsal do hlášení chyb. Ale to tvoje střídání bych upravil. To je Logan, Konz, Logan, Konz, Logan, Konz, Logan, Pavlus, Konz, Logan, Konz, Logan, Konz, Logan, Konz, Martin, Logan, Konz...

jako tak až jsem to nemyslel. Ale myslím že jsou někde dvě po sobe jdouci stránky kde to tak je. Jinak tam jsem asi taky ještě nepsal. Třeba něco najit...:-)

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
22. 1. 2008 / 16:55:27 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jako tak až jsem to nemyslel. Ale myslím že jsou někde dvě po sobe jdouci stránky kde to tak je. Jinak tam jsem asi taky ještě nepsal. Třeba něco najit...:-)

No jo, ale kde na to vzít čas, když furt musím strašit na fóru?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 1. 2008 / 16:55:50
konz
22. 1. 2008 / 17:06:10 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No jo, ale kde na to vzít čas, když furt musím strašit na fóru?

Radši bych nic nehledal...:)

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
22. 1. 2008 / 17:10:40 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Radši bych nic nehledal...:)

Třeba tu už ani nic není. Tak holt tahle místnost nebude mnou znesvěcena...

konz
22. 1. 2008 / 17:12:51 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Třeba tu už ani nic není. Tak holt tahle místnost nebude mnou znesvěcena...

jo no. Tak jak nic nením tak si něco vymyslíme...:-))

Logan
22. 1. 2008 / 17:14:59 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jo no. Tak jak nic nením tak si něco vymyslíme...:-))

Jasně, nějakou pěknou systémovou chybu. I když to radši ne, nedávno jsem jednu viděl u sebe v laptopu a nebyl to pěkný pohled...

konz
22. 1. 2008 / 17:16:55 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Jasně, nějakou pěknou systémovou chybu. I když to radši ne, nedávno jsem jednu viděl u sebe v laptopu a nebyl to pěkný pohled...

to věřím, to pěkně na--re...

Logan
22. 1. 2008 / 17:20:41 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to věřím, to pěkně na--re...

Obvzlášť, když v něm máš sto giga nezazálohovaných dat...

konz
22. 1. 2008 / 17:22:59 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Obvzlášť, když v něm máš sto giga nezazálohovaných dat...

hmm to musí kur---ky nasrat... To se mi taky stalo, akorázt sem nemel tolik dat, a byly zalohovane. Naštěstí