Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
snaha se ceni, ale prd s toho...:-)
To by jsi se divil...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
To by jsi se divil...
ani ne...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
ani ne...
Tak vidíš...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Tak vidíš...
:) no jo no. To je tak když někdo celej pátek chlastá a umře mu hodně důležitejch mozkovejch buněk... ( viz. já jsem toho příkladem...)
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
:) no jo no. To je tak když někdo celej pátek chlastá a umře mu hodně důležitejch mozkovejch buněk... ( viz. já jsem toho příkladem...)
Teď jsem si všiml, ty jsi se zalekl svého nového avatara...
Logan napsal(a):
Teď jsem si všiml, ty jsi se zalekl svého nového avatara...
Jo něco na tom bude...
konz napsal(a):
Jo něco na tom bude...
Zase na druhou stranu je tenhle na tebe moc střízlivej...
Logan napsal(a):
Zase na druhou stranu je tenhle na tebe moc střízlivej...
aspoň nevypadám jako alkáč...:-)
konz napsal(a):
aspoň nevypadám jako alkáč...:-)
To už neukecáš...