Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verik napsal(a):
asi jn.
AAA Havířovačka si užívá prázdnin co,?
konz napsal(a):
AAA Havířovačka si užívá prázdnin co,?
no jistě konečně sme se taky dočkali :D ale chtělo by to tak na dva týdny.
Verik napsal(a):
no jistě konečně sme se taky dočkali :D ale chtělo by to tak na dva týdny.
Já si to říkal taky a taky jsem si to udělal. Nejdříve jsem měl jarní prázdniny za Ostravu a teď za Havířov.:-)
Kam chodíš na školu?
Verik napsal(a):
hmm. tak to sem z toho jelen:D asi budu už pořád psát jen vysvědčení :D
Ne, prostě je to vízo...
Logan napsal(a):
Ne, prostě je to vízo...
A co kdyš ne? hmm?!
konz napsal(a):
A co kdyš ne? hmm?!
A ono ano. Kupodivu je to zkratka slova avízo, ale netuším, proč se to používá v téhle souvislosti...
Logan napsal(a):
A ono ano. Kupodivu je to zkratka slova avízo, ale netuším, proč se to používá v téhle souvislosti...
Jo no taky jsem už nad tím kutil. A tak v Avizu ukazuješ služby a věci a ve vízu zase ukazuješ své známky tak dej pryč jen to jedno pismeno a vznikne ti vizo. A když ho tam zase daš tak máš avizo a můžeš to asi prodavat, tak že je to uplně postavene na hlavu. Proto že když máš Vízo tak už to není avizo a když je to avizo tak to není vízo. I když za Avízo dostaneš prachy když něco prodáš tak za Vízo taky, když máš třeba dobré známky a hodnou babičku. Tak že možna taky s toho. Tak že asi tak. A jestli je to jinak tak to zkuste někdo vyvrátit....:-)
konz napsal(a):
Jo no taky jsem už nad tím kutil. A tak v Avizu ukazuješ služby a věci a ve vízu zase ukazuješ své známky tak dej pryč jen to jedno pismeno a vznikne ti vizo. A když ho tam zase daš tak máš avizo a můžeš to asi prodavat, tak že je to uplně postavene na hlavu. Proto že když máš Vízo tak už to není avizo a když je to avizo tak to není vízo. I když za Avízo dostaneš prachy když něco prodáš tak za Vízo taky, když máš třeba dobré známky a hodnou babičku. Tak že možna taky s toho. Tak že asi tak. A jestli je to jinak tak to zkuste někdo vyvrátit....:-)
Jak by šel tvůj přípěvek vyvrátit, když nejde ani pochopit? Mám z toho docela zmatek v hlavě...
Logan napsal(a):
Jak by šel tvůj přípěvek vyvrátit, když nejde ani pochopit? Mám z toho docela zmatek v hlavě...
:D:D tak účel se povedl:D:D To je schválně aby to nikde nevyvrátil:D
konz napsal(a):
:D:D tak účel se povedl:D:D To je schválně aby to nikde nevyvrátil:D
Tak to se ti povedlo... :-)