Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 2. 2008 / 11:23:55 (před 16 roky)
off
Verik napsal(a):

asi jn.

AAA Havířovačka si užívá prázdnin co,?

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Verik
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
20. 2. 2008 / 10:32:05 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

AAA Havířovačka si užívá prázdnin co,?

no jistě konečně sme se taky dočkali :D ale chtělo by to tak na dva týdny.

Všechno je na osudu. By Verik :)
konz
20. 2. 2008 / 11:41:21 (před 16 roky)
off
Verik napsal(a):

no jistě konečně sme se taky dočkali :D ale chtělo by to tak na dva týdny.

Já si to říkal taky a taky jsem si to udělal. Nejdříve jsem měl jarní prázdniny za Ostravu a teď za Havířov.:-)
Kam chodíš na školu?

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 2. 2008 / 11:41:30
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
20. 2. 2008 / 12:01:55 (před 16 roky)
off
Verik napsal(a):

hmm. tak to sem z toho jelen:D asi budu už pořád psát jen vysvědčení :D

Ne, prostě je to vízo...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
20. 2. 2008 / 12:04:11 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ne, prostě je to vízo...

A co kdyš ne? hmm?!

Logan
20. 2. 2008 / 12:10:29 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

A co kdyš ne? hmm?!

A ono ano. Kupodivu je to zkratka slova avízo, ale netuším, proč se to používá v téhle souvislosti...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
20. 2. 2008 / 12:57:23 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A ono ano. Kupodivu je to zkratka slova avízo, ale netuším, proč se to používá v téhle souvislosti...

Jo no taky jsem už nad tím kutil. A tak v Avizu ukazuješ služby a věci a ve vízu zase ukazuješ své známky tak dej pryč jen to jedno pismeno a vznikne ti vizo. A když ho tam zase daš tak máš avizo a můžeš to asi prodavat, tak že je to uplně postavene na hlavu. Proto že když máš Vízo tak už to není avizo a když je to avizo tak to není vízo. I když za Avízo dostaneš prachy když něco prodáš tak za Vízo taky, když máš třeba dobré známky a hodnou babičku. Tak že možna taky s toho. Tak že asi tak. A jestli je to jinak tak to zkuste někdo vyvrátit....:-)

Logan
20. 2. 2008 / 13:05:01 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Jo no taky jsem už nad tím kutil. A tak v Avizu ukazuješ služby a věci a ve vízu zase ukazuješ své známky tak dej pryč jen to jedno pismeno a vznikne ti vizo. A když ho tam zase daš tak máš avizo a můžeš to asi prodavat, tak že je to uplně postavene na hlavu. Proto že když máš Vízo tak už to není avizo a když je to avizo tak to není vízo. I když za Avízo dostaneš prachy když něco prodáš tak za Vízo taky, když máš třeba dobré známky a hodnou babičku. Tak že možna taky s toho. Tak že asi tak. A jestli je to jinak tak to zkuste někdo vyvrátit....:-)

Jak by šel tvůj přípěvek vyvrátit, když nejde ani pochopit? Mám z toho docela zmatek v hlavě...

konz
20. 2. 2008 / 13:07:53 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Jak by šel tvůj přípěvek vyvrátit, když nejde ani pochopit? Mám z toho docela zmatek v hlavě...

:D:D tak účel se povedl:D:D To je schválně aby to nikde nevyvrátil:D

Logan
20. 2. 2008 / 16:45:56 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:D:D tak účel se povedl:D:D To je schválně aby to nikde nevyvrátil:D

Tak to se ti povedlo... :-)