Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
Já si to říkal taky a taky jsem si to udělal. Nejdříve jsem měl jarní prázdniny za Ostravu a teď za Havířov.:-)
Kam chodíš na školu?
jak to vipada tak asi nikam... :-)
184268 napsal(a):
jak to vipada tak asi nikam... :-)
Co?
jak to?
Musíš přece někam chodit ne?
konz napsal(a):
Co?
jak to?
Musíš přece někam chodit ne?
no to jo , ale kdyz neodpovida :-)
Logan napsal(a):
Ne, prostě je to vízo...
ale mě se vízo nelíbí :D. takže je to kus papíru se známkama.
konz napsal(a):
Já si to říkal taky a taky jsem si to udělal. Nejdříve jsem měl jarní prázdniny za Ostravu a teď za Havířov.:-)
Kam chodíš na školu?
za Ostravu i za Havířov? ts ts. Chodím na obchodní akademii a nejraději bych se zase vrátila na základku
konz napsal(a):
:D:D tak účel se povedl:D:D To je schválně aby to nikde nevyvrátil:D
přečetla sem si to asi třikrát a nakonec sem to pochopila, ale vyvrátit to fakt nejde :D
Verik napsal(a):
přečetla sem si to asi třikrát a nakonec sem to pochopila, ale vyvrátit to fakt nejde :D
No jde vidět že jsi z Havířova že jsi to pochopila. A že to nejde vyvrátit tak to bal účel. A jak se jinak vede?
konz napsal(a):
No jde vidět že jsi z Havířova že jsi to pochopila. A že to nejde vyvrátit tak to bal účel. A jak se jinak vede?
noo to je takové smíšené, super bo jsou ještě prázdniny, ale taky nesuper bo už zas budu muset zpátky do školy. co ty?
Verik napsal(a):
noo to je takové smíšené, super bo jsou ještě prázdniny, ale taky nesuper bo už zas budu muset zpátky do školy. co ty?
No já to mám asi volnější, já měl prázdniny 2 týdny v kuse talk že si jich užívám jak jen to jde. Ale je to na ho-no protože už i mě končí, tak že se taky netěším do školy...
konz napsal(a):
No já to mám asi volnější, já měl prázdniny 2 týdny v kuse talk že si jich užívám jak jen to jde. Ale je to na ho-no protože už i mě končí, tak že se taky netěším do školy...
no i dva týdny sou málo, na letní prázdniny stejně nic nemá. ale i tak, nestěžuj si, 14 dní je 14 dní.