Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 1. 2008 / 17:24:48 (před 16 roky)
off

ty vole kvuli nám tu budou muset ty strányk vysvětit

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
22. 1. 2008 / 17:26:14 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

hmm to musí kur---ky na---at... To se mi taky stalo, akorázt sem nemel tolik dat, a byly zalohovane. Naštěstí

Každopádně mám teď o čem přemýšlet, aneb jak zachránit harddisk...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
22. 1. 2008 / 17:29:31 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Každopádně mám teď o čem přemýšlet, aneb jak zachránit harddisk...

to věřim.

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
22. 1. 2008 / 17:32:19 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to věřim.

Ale abych se vrátil k naší debatě o kalbách, když jsem tak nad tím uvažoval, poslední dobou nejradši chlastám doma a nejlépe s velmi malou skupinou. Ono je to jistější, po dvaceti pivech moc rozumné věci nevyvádíš a takhle to alespoň moc lidí neví...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan
22. 1. 2008 / 17:33:18 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

ty vole kvuli nám tu budou muset ty strányk vysvětit

Taky přemýšlím, co Fruiko udělal tak hrozného, že na něj bůh seslal nás dva...

konz
22. 1. 2008 / 17:34:56 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ale abych se vrátil k naší debatě o kalbách, když jsem tak nad tím uvažoval, poslední dobou nejradši chlastám doma a nejlépe s velmi malou skupinou. Ono je to jistější, po dvaceti pivech moc rozumné věci nevyvádíš a takhle to alespoň moc lidí neví...

to jo no. Jen že ja moc malou skupinu nemám. Když jde celá banda tak nás je skoro 20 lidi, ale všechny dobře znám, a moje štěstí je že tam nejsem to největší hovado...
Ale jak říkaš, je to lepší. I se ti líp chlastá jak ty lidi znáš...

Logan
22. 1. 2008 / 17:38:40 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to jo no. Jen že ja moc malou skupinu nemám. Když jde celá banda tak nás je skoro 20 lidi, ale všechny dobře znám, a moje štěstí je že tam nejsem to největší hovado...
Ale jak říkaš, je to lepší. I se ti líp chlastá jak ty lidi znáš...

Problém je v tom, že jsem vždycky to největší hovado já... Malá skupinka má i výhody v tom, že většinou máte společné zájmy, což je super třeba v pouštění filmů, nebo pokeru...

konz
22. 1. 2008 / 17:40:56 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Problém je v tom, že jsem vždycky to největší hovado já... Malá skupinka má i výhody v tom, že většinou máte společné zájmy, což je super třeba v pouštění filmů, nebo pokeru...

to jo no. to je dobre. a hlavne víš co od těch lidi můžeš čekat když se úplně ožerou.
no a ted jsem se dozvěděl od kamošky že sem včera (když jsem kapku přebral) dělal zas bordel. Tak mám takovej pocit že asi nebudu takové to neviňátko jak jsem si myslel...:-(

Logan
22. 1. 2008 / 17:44:04 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to jo no. to je dobre. a hlavne víš co od těch lidi můžeš čekat když se úplně ožerou.
no a ted jsem se dozvěděl od kamošky že sem včera (když jsem kapku přebral) dělal zas bordel. Tak mám takovej pocit že asi nebudu takové to neviňátko jak jsem si myslel...:-(

To jsme dopadli oba stejně. Nejen, že jsem vzbudil spolubydlícího, který z toho měl obrovskou radost, ale šel jsem oživit jeden nonstop. Teď tu smutně sedím, je mi špatně a jsem bez peněz...

konz
22. 1. 2008 / 17:45:50 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To jsme dopadli oba stejně. Nejen, že jsem vzbudil spolubydlícího, který z toho měl obrovskou radost, ale šel jsem oživit jeden nonstop. Teď tu smutně sedím, je mi špatně a jsem bez peněz...

no ja snad včera neoživoval non stop, ale prej sem obtěžoval několik lidi na naměstí. Vůbec nevím, špatně už mi moc není, horší to bylo ve škole.
jinak měj se su tu zas za nějakou dobu objevím. čuz