Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
co? vyšípaly?
dovedli sme ho k silenstvi tak dostal vypoved...
184268 napsal(a):
jo tak:D:D to uý jsme taky někde zažil...
konz napsal(a):
jo tak:D:D to uý jsme taky někde zažil...
ze by vlastni zkusenist...
budu muset jit tak zdarec vsichni...
184268 napsal(a):
budu muset jit tak zdarec vsichni...
čest. Jinak k předešlému příspěvku ano. Vlastní skušenost...
184268 napsal(a):
uz sem zpet...
hmm a kde jsi teď? co těšíš se zítra do školy? já vubec ne. Po 2 týdnech zase zpět a nechce se mi tam ani za nic...
184268 napsal(a):
my sme taky dovedli jednu učitelku k šílenství. chudinka z nás měla trauma a přestoupila na jinou školu. na te škole sem měla kamošku a ona mi řikala, že ta učitelka ji ted učí a že je upe zdeptaná.
konz napsal(a):
hmm a kde jsi teď? co těšíš se zítra do školy? já vubec ne. Po 2 týdnech zase zpět a nechce se mi tam ani za nic...
fuj škola. sem zase udělala to co vždycky. vytahla sem si knižky že se budu učit, ale vypadá to tak, že budu věřit, že zítra nebudeme z ničeho psát. ani se mi nechce věřit že zas musím zítra tak brzo vstávat.
Verik napsal(a):
my sme taky dovedli jednu učitelku k šílenství. chudinka z nás měla trauma a přestoupila na jinou školu. na te škole sem měla kamošku a ona mi řikala, že ta učitelka ji ted učí a že je upe zdeptaná.
chudák. To než jsme přešel do nové školy tak ta hov-dská třída přivedla jednu učitelku k potratu. Šílene.