Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
no ja snad včera neoživoval non stop, ale prej sem obtěžoval několik lidi na naměstí. Vůbec nevím, špatně už mi moc není, horší to bylo ve škole.
jinak měj se su tu zas za nějakou dobu objevím. čuz
Čau...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
jsem tu!
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Vyhlašuju debatu o nejlepší jídlo.
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Já určitě volím Pizzu, špageti, špenát, knedlíky se švestkama (ale ty domácí) no a řízek se salátem + Pivo.
konz napsal(a):
Já určitě volím Pizzu, špageti, špenát, knedlíky se švestkama (ale ty domácí) no a řízek se salátem + Pivo.
Smažák, Lazaně, dobrá divočina...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Smažák, Lazaně, dobrá divočina...
cokoliv co nemusim sama uvarit + 2piva :)
dement...
Pavlus napsal(a):
cokoliv co nemusim sama uvarit + 2piva :)
Tak s těma pivama bych souhlasil...
Pizza, smažák, guláš
Simsni - ředitel jaderné elektrárny.
http://www.youtube.com/watch?v=u0GkL0SDQs0
Já se asi nikdy nerozhodnu, jestli mám radši pizzu nebo ten smažák.
Simsni - ředitel jaderné elektrárny.
http://www.youtube.com/watch?v=u0GkL0SDQs0
DarK napsal(a):
Já se asi nikdy nerozhodnu, jestli mám radši pizzu nebo ten smažák.
Tak obojí a najednou, ne ?