Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

AdiegoA
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
23. 1. 2008 / 15:40:12 (před 16 roky)
off

vy tady furt o jídle a já z toho mám hlad

Filmový nadšenec, seriálový fanda.
DarK
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
23. 1. 2008 / 15:45:25 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak obojí a najednou, ne ?

To jsem ještě nezkoušel, možná by to bylo zajímavé :D

Simsni - ředitel jaderné elektrárny. http://www.youtube.com/watch?v=u0GkL0SDQs0
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
23. 1. 2008 / 16:04:40 (před 16 roky)
off
DarK napsal(a):

To jsem ještě nezkoušel, možná by to bylo zajímavé :D

Smrt nebo slávu! Já už mám z těch příspěvků takový hlad, že bych si tuhle kombinaci dal nejradši dvakrát...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 1. 2008 / 16:36:05 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Smrt nebo slávu! Já už mám z těch příspěvků takový hlad, že bych si tuhle kombinaci dal nejradši dvakrát...

No teď jsem se naobědval, přečetl jsem si tady ty přízpěvky a mam zase hlad a chuť na pivo

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
23. 1. 2008 / 16:40:42 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

No teď jsem se naobědval, přečetl jsem si tady ty přízpěvky a mam zase hlad a chuť na pivo

No to je dost že jsi se ukázal.

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
23. 1. 2008 / 16:44:23 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No to je dost že jsi se ukázal.

No jo! někdo musí chodit do školy. Co už ses tu nudil?

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
23. 1. 2008 / 16:47:40 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

No jo! někdo musí chodit do školy. Co už ses tu nudil?

Se divíš? Jsem se tady chvílema i bál, jak jsem byl sám. Ale už straším i v hlášení chyb :-)

konz
23. 1. 2008 / 16:50:37 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Se divíš? Jsem se tady chvílema i bál, jak jsem byl sám. Ale už straším i v hlášení chyb :-)

to jo!! se asi fakt naserem všude... Hned se tam jdu podívat. Ale ten nápad s těma vzkazama na hlavní stránce nebyl špatnej co? Hlavně pro Simpsony

konz
23. 1. 2008 / 16:52:47 (před 16 roky)
off

Ty vole!!! :D:D:D prej chyba webu:D

Logan
23. 1. 2008 / 16:53:18 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to jo!! se asi fakt naserem všude... Hned se tam jdu podívat. Ale ten nápad s těma vzkazama na hlavní stránce nebyl špatnej co? Hlavně pro Simpsony

Tak to každopádně. Ale jinak se nic nezměnilo. Zas tu smutně sedím, je mi špatně a jsem bez peněz. Že já si nedám pokoj...