Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
vy tady furt o jídle a já z toho mám hlad
Logan napsal(a):
Tak obojí a najednou, ne ?
To jsem ještě nezkoušel, možná by to bylo zajímavé :D
DarK napsal(a):
To jsem ještě nezkoušel, možná by to bylo zajímavé :D
Smrt nebo slávu! Já už mám z těch příspěvků takový hlad, že bych si tuhle kombinaci dal nejradši dvakrát...
Logan napsal(a):
Smrt nebo slávu! Já už mám z těch příspěvků takový hlad, že bych si tuhle kombinaci dal nejradši dvakrát...
No teď jsem se naobědval, přečetl jsem si tady ty přízpěvky a mam zase hlad a chuť na pivo
konz napsal(a):
No teď jsem se naobědval, přečetl jsem si tady ty přízpěvky a mam zase hlad a chuť na pivo
No to je dost že jsi se ukázal.
Logan napsal(a):
No to je dost že jsi se ukázal.
No jo! někdo musí chodit do školy. Co už ses tu nudil?
konz napsal(a):
No jo! někdo musí chodit do školy. Co už ses tu nudil?
Se divíš? Jsem se tady chvílema i bál, jak jsem byl sám. Ale už straším i v hlášení chyb :-)
Logan napsal(a):
Se divíš? Jsem se tady chvílema i bál, jak jsem byl sám. Ale už straším i v hlášení chyb :-)
to jo!! se asi fakt naserem všude... Hned se tam jdu podívat. Ale ten nápad s těma vzkazama na hlavní stránce nebyl špatnej co? Hlavně pro Simpsony
Ty vole!!! :D:D:D prej chyba webu:D
konz napsal(a):
to jo!! se asi fakt naserem všude... Hned se tam jdu podívat. Ale ten nápad s těma vzkazama na hlavní stránce nebyl špatnej co? Hlavně pro Simpsony
Tak to každopádně. Ale jinak se nic nezměnilo. Zas tu smutně sedím, je mi špatně a jsem bez peněz. Že já si nedám pokoj...