Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
loop3c napsal(a):
si zapomněl,že je vágus :)))
vidím že jsi asi taky dobrý kámoš...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
vidím že jsi asi taky dobrý kámoš...
myslel jsem to ze srandy ;) Nebo si už zapomněl,že podle něj jsem taky vágus? :))
* Simpsonovi - Místní Barman *
loop3c napsal(a):
myslel jsem to ze srandy ;) Nebo si už zapomněl,že podle něj jsem taky vágus? :))
Tak to změním, ty jsi vágus, Konz ne...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
tady má někdo těžký mindrák co? ;)
* Simpsonovi - Místní Barman *
Logan napsal(a):
To taky jsem, jenže kdybych tam dal svojí normální fotku, tak mi Fruiko smázne profil...
a to ty samozrejme nechces :-)
Simpsonovi: Ředitel školy
Logan napsal(a):
Vidím že se naše přítelko-nepřátelské vztahy vracejí do normálu:-)
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
Vidím že se naše přítelko-nepřátelské vztahy vracejí do normálu:-)
Oni byly vždy normální, ale neodolám možnosti rýpnout si do tebe...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
loop3c napsal(a):
tady má někdo těžký mindrák co? ;)
Jakej mindrák? Jen nenávidím vše živé s vyjímkou jedné osoby...
184268 napsal(a):
a to ty samozrejme nechces :-)
Docela by mě to zamrzelo...