Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nezlob se ale zase musim pryc. večer se tu zas oběvím. Už by jsme si mohly vymyslet nějaké přezdívky nad 400 a více přízpěvku ve fóru. Ať se pak nemusíme stydět.Psal jsem Fruikovi nejaké návrhy, a už prej tam má Boha a závisláka... tak dál nevím. neco si možna vzal. Zkus něco vymyslet..
Logan napsal(a):
Tak to každopádně. Ale jinak se nic nezměnilo. Zas tu smutně sedím, je mi špatně a jsem bez peněz. Že já si nedám pokoj...
zase si chlastal?:D:D
to mě čeká asi dneska...:-!
konz napsal(a):
zase si chlastal?:D:D
to mě čeká asi dneska...:-!
Já doufám, že dnes už snad budu abstinovat. Zítra jdu na kontrolu a nebylo by dobré přijít namol :-)
Logan napsal(a):
Já doufám, že dnes už snad budu abstinovat. Zítra jdu na kontrolu a nebylo by dobré přijít namol :-)
:D ja zas dneska trochu popil, tak se mi light motaj tlačítka na klavesnici....
konz napsal(a):
:D ja zas dneska trochu popil, tak se mi light motaj tlačítka na klavesnici....
Tak to já si dneska dám abstinenci. Játra na zaťukání prý zvonit nemají...
Logan napsal(a):
Tak to já si dneska dám abstinenci. Játra na zaťukání prý zvonit nemají...
hmm to nezávidím. Kamoš to přehaněl a má cirhózu jater. Dobrej hnus.
konz napsal(a):
hmm to nezávidím. Kamoš to přehaněl a má cirhózu jater. Dobrej hnus.
Já měl zase žloutenku. Ale co, se štítem nebo na štítu...
Logan napsal(a):
Já měl zase žloutenku. Ale co, se štítem nebo na štítu...
Jn. Člověk žije jen jednou, tak si musí užít. A takové blbosti jako že kouření zabíjí.... Nevím jestli už někoho zabila krabička od cigaret jak na něj spadla třeba z 5 metrů...
konz napsal(a):
Jn. Člověk žije jen jednou, tak si musí užít. A takové blbosti jako že kouření zabíjí.... Nevím jestli už někoho zabila krabička od cigaret jak na něj spadla třeba z 5 metrů...
Smrt není hrozná, alespoň si na ní ještě nikdo nestěžoval...
Logan napsal(a):
Smrt není hrozná, alespoň si na ní ještě nikdo nestěžoval...
jo no. Myslím že to musí být přinejmenším zajímavé...